Nieuws

23 juni, 2017

Energietransitie vanuit visie, implementatie en techniek

Energie houdt de wereld draaiend. Dat is al een tijdje zo. Toch krijgt energie pas sinds relatief korte tijd de aandacht die het verdient: als middelpunt van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Uiteindelijk draait het bij duurzaamheid immers om het optimaal gebruiken van beschikbare, natuurlijke energie.

12 juni, 2017

Summa College kiest Croonwolter&dros voor transformatie kantoor naar onderwijsgebouw

In opdracht van het Summa College realiseert Croonwolter&dros de transformatie van een oud kantoorpand naar een nieuw onderwijsgebouw. Het project kent een strakke planning: na de zomervakantie 2017 wordt het nieuwe onderwijsgebouw in gebruik genomen.

7 juni, 2017

Arcadis, Croonwolter&dros en Hollandia Services pakken beweegbare objecten Zuid-Holland aan

Technisch dienstverlener Croonwolter&dros, advies- en ingenieursorganisatie Arcadis en constructiebedrijf Hollandia Services gaan voor Rijkwaterstaat in Zuid-Holland beweegbare objecten onderhouden en renoveren. Van de acht bruggen en vier sluizen zijn de meest bekende objecten de Van Brienenoordbrug, de Spijkenisserbrug en de Merwedebrug.

6 juni, 2017

Croonwolter&dros en Decathlon gaan samenwerking aan voor verduurzaming

Decathlon kiest TBI-onderneming Croonwolter&dros als partner voor het op grote schaal verduurzamen van haar panden. Op 31 mei 2017 is hiertoe een Energie Prestatie Contract (EPC) getekend dat ingaat voor de duur van drie jaar, met de mogelijkheid te verlengen met twee jaar. Het uitgangspunt van het EPC is dat er gestuurd gaat worden op het energieverbruik en daarmee de CO2 uitstoot wordt verminderd.

30 mei, 2017

Croonwolter&dros moderniseert datanetwerk voor Océ

Croonwolter&dros is al jaren een vaste partner voor Océ. Een vast team medewerkers kent de organisatie goed en werkt momenteel op het terrein van Océ aan de aanleg van de universele netwerkbekabeling in combinatie met voorzieningen zoals kabelwegen en buisleidingen. Dit alles met een blik op de toekomst: naast de werkprocessen zijn onder andere ook de WIFI accesspoints, toegangscontrole en CCTV aansluitingen aangesloten op het netwerk.