Nieuws

Actueel

24 juli, 2018

Samenwerking tussen Enexis Netbeheer en Croonwolter&dros voor de installatie van de DALI box

Recentelijk is Croonwolter&dros in opdracht van Enexis Netbeheer een ‘pilot’ gestart met het installeren van slimme computers, de zogeheten Dali-boxen, Distributie Automatisering LIght. Met deze innovatieve oplossing bedacht en ontwikkeld door Enexis Netbeheer zelf, krijgt Enexis Netbeheer meer inzicht in de belasting van het elektriciteitsnet. Door nieuwe technologieën, maatschappelijke veranderingen en politieke doelstellingen verandert de energiemarkt in rap tempo. Hierdoor is nog meer dan voorheen behoefte aan DALI.

18 juli, 2018

Duurzame energie gerealiseerd door Energiepark Heeten

Samen met partner B&W Energy bouwt Croonwolter&dros in opdracht van Endona Projecten B.V. mee aan Energiepark Heeten.

16 juli, 2018

Croonwolter&dros tekent overeenkomst voor nieuwbouw Radboud Universiteit Nijmegen

De faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen krijgt een nieuw onderkomen. Afgelopen juni is het nieuwbouwproject gegund aan de bouwcombinatie van Heerkens van Bavel Bouw, Bouwbedrijf Berghege en Croonwolter&dros. In dit project zijn we verantwoordelijk voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

13 juli, 2018

Croonwolter&dros versnelt vitalisering vastgoed met nieuwe partnerships

De divisie Utiliteit van Croonwolter&dros breidt haar diensten- en oplossingenportfolio uit door middel van partnerships met Simaxx, Office App, E-sightmonitoring en Humble Buildings. De partners dragen met hun aanbod bij aan het slim, gezond en vitaal maken van gebouwen.

12 juli, 2018

Vastgoed verduurzamen - PROVADA verslag forumpresentatie

Tijdens PROVADA 2018 hebben we een forumpresentatie gegeven over het verduurzamen van vastgoed. De presentatie is opgenomen en opgeknipt in drie delen. Bekijk ze hier!