Nieuws

18 februari, 2019

Marc Hopman: "Gebouwen worden gezonder, slimmer en energieneutraler"

Onze revitaliseringsdirecteur werd geïnterviewd door Vastgoedjournaal. Hij ging in op hoe techniek en big data zorgen voor verduurzaming van gebouwen. En het gezonder maken van de werkomgeving.

18 februari, 2019

Ralf Daggers: "Flex, WELL en duurzaamheid zijn op het ogenblik dé trends in de kantorenmarkt"

Onze Smart Buildings Directeur werd geïnterviewd door Vastgoedjournaal. Hij vertelt enthousiast over hoe je het nieuwe werken kunt faciliteren met je gebouw. En hoe je de thema's Flex, WELL en duurzaamheid hierop toepast.

11 februari, 2019

Celeste Martens Maintenance Manager Of The Year?

NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) heeft Celeste Martens, Asset Manager bij Croonwolter&dros, genomineerd voor Maintenance Manager van het jaar.

4 februari, 2019

Een andere kijk op tunnelverlichting

Hergebruik van warmte, voeding voor installaties op gelijkspanning, reflecterende coating, lichtgekleurd asfalt. Er worden allerlei maatregelen getroffen om de tunnel, maar ook de rest van het tracé, twintig jaar lang energieneutraal te laten functioneren.

31 januari, 2019

Solardak Amerikahaven biedt 7 voetbalvelden aan groene stroom

De Amerikahaven in Amsterdam werd eind november uitgebreid met een groots zonnedak, dat qua oppervlakte gelijk staat aan zo'n zeven voetbalvelden. Techniek achter Nederland besteedt aandacht aan dit unieke project.

17 januari, 2019

Nieuwe servicemobielen onder Westerscheldetunnel

Sinds de opening van de Westerscheldetunnel in 2003 opereren onder het wegdek vier servicemobielen ten behoeve van het onderhoud van de technische installaties die onder het wegdek van de tunnel zijn aangebracht.

16 januari, 2019

WBL, Croonwolter&dros en Mobilis realiseren rioolwaterzuivering nieuwe stijl: Verdygo

Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) laat de rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Weert ingrijpend aanpassen door het bouwen van een Verdygo installatie, een revolutionaire ontwerp- en bouwtechniek. Op 15 januari werd de overeenkomst ondertekend tussen Waterschapsbedrijf Limburg en Croonwolter&dros en TBI-zusteronderneming Mobilis.

2 januari, 2019

“Voorop blijven lopen door te innoveren”

In aanloop naar de Infratech 2019, het nationaal platform voor de hele infrasector, een open gesprek met Jan Willemsen, Onno Sminia en Hans Pos over innoveren en de innovatiecultuur bij Croonwolter&dros.

21 december, 2018

Aanleg A16 Rotterdam formeel van start

Op donderdag 20 december jl. heeft bouwcombinatie De Groene Boog formeel het aanvangscertificaat ontvangen van Rijkswaterstaat voor de energieneutrale realisatie van het project A16 Rotterdam. Na jaren voorbereiding kan nu gestart worden; een mijlpaal in het project A16 Rotterdam. De Groene Boog start vanaf 1 februari 2019 met de werkzaamheden om de aanleg van de A16 Rotterdam conform planning op te leveren.