Nieuws

19 februari, 2018

Cobouw: Kersverse TBI-topvrouw Van Rijn is mannenwereld gewend

Slechts negen maanden is Angela van Rijn actief als cfo van Croonwolter & dros (TBI). En meteen sleept ze de nummer 1-positie in de Top50 vrouwen in de bouw binnen. De 53-jarige statutair directeur, die geen technische achtergrond heeft, maar een financiële, kan zich daarmee nu een échte bouwvrouw noemen.

15 februari, 2018

Angela van Rijn nummer 1 topvrouw in de bouw

Angela van Rijn, cfo van Croonwolter&dros, is als eerste geëindigd in de Top50 vrouwen in de bouw, die Cobouw dit jaar voor het eerst heeft samengesteld. Bianca Seekles, directievoorzitter van Era Contour en Aukje Kuypers van Kuijpers Installaties volgen haar op de voet als nummer 2 en 3.

15 februari, 2018

Nieuwe ventilatoren in de Maastunnel

Het is een van de belangrijkste redenen voor de renovatie: nieuwe ventilatie. Vorige week is deze geïnstalleerd in de westbuis. "Als je bezig bent met ontwerpen en je hebt daar 2 jaar van je leven aan gegeven. Dan zit er een stukje van jezelf in."

12 februari, 2018

Croonwolter&dros en Bakker Sliedrecht leveren volledige elektrische installatie van geïntegreerd reel lay pijplegschip voor Subsea 7

Croonwolter&dros en Bakker Sliedrecht hebben de opdracht gekregen om de volledige elektrische installatie te ontwerpen, fabriceren, installeren en in gebruik te stellen in het nieuwe pijplegschip dat Royal IHC bouwt voor Subsea 7.

5 februari, 2018

Starthandeling drie projecten Aanpak Twentekanalen

De Twentekanalen worden in de steigers gezet om de scheepvaart in de regio meer ruimte te geven. Op maandag 5 februari gaf minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de aftrap van de werkzaamheden. Dit deed zij bij Sluis Eefde in bijzijn van de gedeputeerden van de provincies Gelderland en Overijssel, bestuurders van gemeentes en het Waterschap Vechtstromen.