Nieuws

12 april, 2018

Girlsday bij Croonwolter&dros en Comfort Partners

Vandaag waren 23 leerlingen op bezoek bij Comfort Partners en Croonwolter&dros in Rotterdam. Hiermee laten we de meisjes nadrukkelijk weten dat zij van harte welkom zijn in de technologie.

6 april, 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

"TBI kijkt terug op een goed jaar waarin we onze prestaties op veel fronten hebben verbeterd. De woningmarkt was krachtig en het perspectief voor de markten van infra en utiliteit verbeterde. De bedrijfsopbrengsten groeiden in 2017 met 9 procent naar € 1.710 miljoen.

3 april, 2018

A16 Rotterdam definitief gegund aan De Groene Boog

Een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Croonwolter&dros en Mobilis) wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de nieuwe ring in Rotterdam Noord.

29 maart, 2018

'We gaan toe naar zelflerende gebouwen die met ons mee ademen'

Hoe ga je als eigenaar om met je gebouwenportfolio? Hoe bepaal je een slimme onderhoudsstrategie, waarbij sprake is van een natuurlijk herinvesteringsmoment? En hoe kun je ervoor zorgen dat je gebouwen slim worden tegen een redelijke prijs, het liefst binnen de gewone servicekosten, en een dusdanig werk- en verblijfklimaat bieden zodat de verhuurbaarheid optimaal is en blijft? VJ spreekt hierover met Ralf Daggers, sinds begin van dit jaar Smart Buildings Directeur bij Croonwolter&dros.

29 maart, 2018

Werk aan de dijk bij Sluis Eefde nu ook gestart

Van medio maart tot oktober 2018 wordt er gewerkt aan de dijk die ten westen van Sluis Eefde ligt. Met de uitbreiding van Sluis Eefde moet de dijk namelijk ook een stukje opschuiven. Wat is eigenlijk de functie van deze dijk en wat staat er precies te gebeuren? Hierover vertellen onze partners van Waterschap Rijn en IJssel en de aannemer Lock to Twente.