Nieuws

22 september, 2017

Verouderd kantoor wordt Smart Building

In Facto Magazine (september 2017) heeft een artikel gestaan over de revitalisering van ons nieuwe hoofdkantoor in Rotterdam. Er is gekozen om een verouderd, onaantrekkelijk kantoorpand aan de A20 te moderniseren en verduurzamen. En dat niet alleen, want door de complete technische installatie opnieuw te doen ontstaat er ook een smartbuilding.

21 september, 2017

Testsluiting Maeslantkering & Hartelkering

Op 9 september dit jaar vond de testsluiting van de Maeslantkering en Hartelkering plaats. Dit moment hebben wij aangegrepen om mooie dronebeelden te maken van dit kunstwerk.

15 september, 2017

Risicogestuurd onderhoud spuikokers Afsluitdijk

25 Immense spuikokers in de Afsluitdijk controleren het waterpeil in het IJsselmeer. Massieve schuiven houden enerzijds het water van de Waddenzee tegen en laten anderzijds het water vanuit het achterland uitstromen. Ook na 85 jaar functioneren de spuikokers nog zoals bedoeld. Maar dat vraagt wel onderhoud. De combinatie Croonwolter&dros en Arcadis voeren, samen met Hollandia Services, dit onderhoud uit. Dat doen ze op risicogestuurde basis. Onlangs werden twee spuikokers drooggelegd, de derde volgt binnenkort.

4 september, 2017

Croonwolter&dros levert centraal video managementsysteem voor gemeente Groningen

De gemeente Groningen heeft de opdracht gegund voor de implementatie van een videomanagementsysteem (VMS) en het inrichten van de servers in het eigen datacenter aan GBBS, de beveiligingsspecialist van Croonwolter&dros. Het videomanagementsysteem is een integrale oplossing waarmee verschillende locaties door middel van camerabeveiliging kunnen worden gemonitord.

1 september, 2017

Oplevering RDM Training Plant een feit

De RDM Training Plant, een real-life plant waar vaardigheden en gedrag in de praktijk getraind kunnen worden, is een feit. De zeven contractors, verenigd als PRO, zijn zeer tevreden over het eindresultaat.