Nieuws

27 februari, 2017

VUmc neemt hybride OK’s in gebruik

In februari 2017 heeft het VUmc officieel de nieuwe hybride OK’s in gebruik genomen. Croonwolter&dros was verantwoordelijk voor de uitvoering van de technische installaties van het moderne OK-complex en de nieuwe technische ruimte, naar het ontwerp van Deerns.

24 februari, 2017

Uitzending Omroep Flevoland over uitbreiding Lelystad Airport

In het programma Bouwwerken van dinsdag 21 februari 2017 leggen architect Paul de Ruiter en projectleider Ghiel van de Meeberg uit hoe de nieuwe terminal eruit komt te zien en hoe de bouw verloopt.

24 februari, 2017

Open huis projectkantoor Sluis Eefde

Eind 2016 is het projectteam van Lock to Twente (TBI-ondernemingen Mobilis en Croonwolter&dros) gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van de uitbreiding van sluis Eefde. In het kantoor aan de Rijksstraatweg 59 te Warnsveld wordt door het team met veel enthousiasme gewerkt aan de voorbereiding en het ontwerp van de sluis.

22 februari, 2017

Croonwolter&dros en Tarkett bundelen krachten in intelligente zorgtechnologie

Croonwolter&dros en FloorInMotion van Tarkett, wereldmarktleider in vernieuwende oplossingen voor vloerbedekking, gaan een samenwerking aan op het gebied van zorgtechnologie. Met dit partnership wordt onder andere invulling gegeven aan de vanaf 2018 geldende Europese privacywetgeving.

16 februari, 2017

GBBS en ENSURA bundelen expertise op gebied van biometrische toegangscontrole

GBBS, security specialist en onderdeel van Croonwolter&dros, is een samenwerking aangegaan met ENSURA op het gebied van biometrische toegangscontrole.