Nieuws

28 april, 2017

Vormgeven aan groei: BIM bij Lelystad Airport

In integrale projecten zoeken Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren elkaar actief op bij het gebruik van het Bouw Informatie Model (BIM). In dit artikel – dat verscheen in de Cobouw Special Bouw & ICT – vertellen BIM-regisseurs Jeroen Koomen en Rolph Baggen over de toepassing van BIM bij ons integrale project Lelystad Airport.

25 april, 2017

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie Van duurzaam plan naar succesvol project

Meindert Jongenengel, Regiodirecteur Industrie Zuid-West neemt namens Croonwolter&dros deel aan de conferentie over industriële symbiose projecten. Jongenengel gaat in op de technische uitdagingen die van toepassing zijn bij een restwarmteproject. Hij heeft ruim 32 jaar ervaring in de techniek. Met deze ervaring realiseert hij met zijn medewerkers in de regio Zuid-West uiteenlopende industriële projecten. 

24 april, 2017

TBI realiseert licht hogere bedrijfsopbrengsten en sterke groei orderportefeuille

TBI de moedermaatschappij van Croonwolter&dros, presenteerde haar jaarcijfers over 2016. Met een solvabiliteit van 36 procent en een sterke groei van de orderportefeuille is de financiële positie van TBI onverminderd sterk.

24 april, 2017

Bouw RDM Training Plant vordert gestaag

In een paar maanden tijd verrijst op het RDM-terrein op Heijplaat, Rotterdam de oefenfabriek die aannemerscombinatie PRO realiseert in opdracht van Deltalinqs.

20 april, 2017

Croonwolter&dros onderhoudt het Huis voor Brabant

De Provincie Noord-Brabant heeft Croonwolter&dros de komende drie jaar de opdracht gegund voor het werktuigbouwkundig onderhoud van het Huis voor Brabant.