Nieuws

23 november, 2017

Croonwolter&dros Smart Energy in samenwerking met Switch Energy naar 135 MW zonne-energie

Bedrijven die van 'grijs' naar 'groen' willen, hebben voortaan een aantrekkelijke optie: Croonwolter&dros Smart Energy in samenwerking met Switch Energy ontwerpt, installeert, onderhoudt én financiert zonnepanelen. De energiekosten dalen, zonder dat ondernemers zelf hoeven te investeren. Dat maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen wel erg toegankelijk.

22 november, 2017

DSV en CareConnect: “Vertrouwen in zorgtechnologie groeit”

Een veilige omgeving creëren waarin de zorg van hoge kwaliteit is, maar waarin zorgbehoevenden de privacy hebben alsof ze nog thuis wonen. Dat was voor zorgaanbieder DSV|Verzorgd leven en technisch dienstverlener Croonwolter&dros de uitdaging.

21 november, 2017

Croonwolter&dros richt bedrijfsonderdeel Smart Energy op voor duurzame energie projecten

TBI-onderneming Croonwolter&dros draagt al jaren bij aan de energietransitie en vindt het belangrijk een actieve maatschappelijk rol in te nemen. Om dit verder kracht bij te zetten is een nieuw bedrijfsonderdeel ‘Croonwolter&dros Smart Energy’ opgericht waarin duurzame energieprojecten worden ondergebracht die de onderneming zelf ontwikkelt, financiert, realiseert en exploiteert.

16 november, 2017

Vitale gebouwen die met je meedenken

Alle energielabels naar minimaal C, gebouwen van het gas los, flexibele inzetbaarheid van vastgoed, beheersing van de exploitatiekosten: volgens Bas Ambachtsheer van Croonwolter&dros ligt de kern van de oplossingen bij het slimmer en vitaler maken van gebouwen.

14 november, 2017

Succesvol Seminar Smart Industry: Smart enough to have a predictable TCO?

Donderdag 2 november 2017 vond het Seminar Smart Industry 'Smart enough to have a predictable TCO?' in het Energiehuis te Dordrecht plaats. Een naar onze mening geslaagde bijeenkomst waarbij het thema 'Smart Industry' vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd.