Nieuws

Actueel

19 juni, 2018

Hortilife kiest Croonwolter&dros voor volledig elektrisch kantoor

De maatschappij en daarmee het bedrijfsleven elektrificeert in hoog tempo. Vandaar dat Hortilife, toeleverancier van de glastuinbouw, geen probleem zag in de verhuizing naar het ‘gasloze’ A1 Bedrijventerrein in Deventer.

19 juni, 2018

Innovatie begint daar waar verschillende sectoren elkaar ontmoeten

In de bouwsector was het heel lang gebruikelijk dat je bouwde zoals je altijd al deed. Maar die cultuur is totaal aan het veranderen. Als innovatie coördinator in de business divisie Infra van Croonwolter&dros werk ik dagelijks samen met disciplines die je tien jaar geleden niet bij een infraproject zou verwachten, zoals gamedesign, Big Data, makers en startups. Bij onze innovaties zijn twee thema’s op dit moment leidend: digitalisering en duurzaamheid.

18 juni, 2018

Croonwolter&dros zet tool in voor routeplanning naar Energielabel C

De divisie Utiliteit van Croonwolter&dros sloot met CFP Green Buildings een overeenkomst voor het gebruik en het gezamenlijk verder ontwikkelen van een softwaretool dat voor vastgoed de route plant naar Energielabel C in 2023 en label A in 2030.

13 juni, 2018

Renovatie bruggen en sluizen in Flevoland van start

13 beweegbare bruggen en 11 sluizen in Flevoland krijgen de komende jaren een flinke opknapbeurt. Woensdag 13 juni 2018 heeft provincie Flevoland hiervoor de opdracht gegeven aan de aannemerscombinatie. Die zal dit project de komende 5 jaar uitvoeren.

8 juni, 2018

Financial close project A16 Rotterdam

Het consortium De Groene Boog heeft de financieringsovereenkomst voor het project A16 Rotterdam succesvol afgerond (‘financial close’). De Groene Boog is een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis, Croonwolter&dros).