A16 Dag van de Bouw 2022

Dank voor je bezoek aan de dag van de bouw 2022!

Deze dag heb je een kijkje achter de schermen gekregen van de bouw van de Rottemerentunnel.
De nieuwe 11 km lange en energieneutrale snelweg met energieneutrale tunnel verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

In opdracht van Rijkswaterstaat werken wij mee aan de realisatie van dit mooie bouwproject.

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan dit soort mooie projecten?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Werken bij Mobilis

Met een team van 475 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland. 

Werken bij MDB

MDB heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verhuren van materieel inclusief het leveren, monteren/demonteren en adviseren. Door in een zo vroeg mogelijk stadium in het proces te zijn betrokken, kunnen we specialistische kennis en ervaring delen en passende oplossingen bieden. 

Werken bij Croonwolter&dros 

Croonwolter&dros loopt al meer dan 145 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Energieneutrale tunnel