Wederom succesvolle afronding her-certificering ISO 27001 en NEN 7510

Wij zijn trots te kunnen melden dat onze gespecialiseerde bedrijfsonderdelen CS2 (Cyber Security for Control Systems) en GBBS (High End Security) wederom zijn beloond met de her-certificatie van de ISO 27001 en NEN 7510!

Met de alsmaar toenemende cybercriminaliteit en de Europese regels rondom gegevensbescherming (AVG/GDPR) is het steeds belangrijker om informatiebeveiliging aantoonbaar goed geregeld te hebben voor zowel onszelf als voor onze klanten.

Wat is ISO27001?

ISO 27001 is dé internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met de behaalde certificering wordt aangetoond dat maatregelen, processen en procedures zijn gedefinieerd om te voldoen aan de eisen rondom informatiebeveiliging.

Wat is NEN 7510?

NEN 7510 is speciaal ontwikkeld voor informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. De eisen die gesteld worden aan informatiebeveiliging in de gezondheidszorg zijn wezenlijk anders dan in andere sectoren en andere landen. De NEN 7510 stelt eisen aan informatiebeveiliging in de zorgsector, waar medische- en patiëntgegevens worden uitgewisseld.

Met het behalen van deze certificaten wordt objectief en onafhankelijk aangetoond dat informatiebeveiliging binnen Croonwolter&dros structurele aandacht heeft en dat we zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Stuur artikel door