TU Delft selecteert Croonwolter&dros als partner voor E + W

Bij de wetenschappelijke reputatie van TU Delft hoort een technisch dienstverlener die snapt welke belangen er zijn bij een up-to-date campus. TBI-onderneming Croonwolter&dros is dan ook trots dat de technische universiteit de onderneming kiest als een van de vaste voorkeurs­leveranciers voor E + W werkzaamheden bij de realisatie van multidisciplinaire verbouwingen, renovatie- en kleinschalige nieuwbouwprojecten op de gehele campus in Delft.

Raamovereenkomst

Voor een periode van drie jaar zijn twee raamovereenkomsten afgesloten, één voor alle elektrotechnische en één voor alle werktuigbouwkundige werkzaamheden. Bij tevredenheid kan deze tot maximaal drie jaar worden verlengd. Croonwolter&dros levert hiermee een bijdrage aan projecten met onderwijs-, onderzoek-, horeca- en kantoorfuncties en de centrale voorzieningen.

Inzet diverse expertises

Vanwege het karakter van de campus en de zeer diverse gebouwfuncties, is er een team samengesteld dat een brede ervaring heeft. Of het nu gaat om trillingsvrije ruimtes, laboratoria of een onderwijs-/ kantoorgebouw, Croonwolter&dros brengt verschillende expertises mee en adviseert de universiteit gevraagd en ongevraagd.

De ervaring met multidisciplinaire projecten maakt dat Croonwolter&dros tevens ook vanuit projectmanagement een sterke partner is. Of het nu gaat om het revitaliseren van bestaande gebouwen of de inzet van duurzame energie en energiemanagement, de TU Delft werkt samen met een allround dienstverlener. 

Informatie

Meer informatie over onze werkzaamheden, expertises of indien u vragen heeft; Marcel Klok (Manager Commercie, regio Zuidwest) staat u graag te woord.

Campus TU Delft

Stuur artikel door