Slim gebouwbeheersysteem met real-time inzicht

Matrix Innovation Center in Amsterdam gaat gebruikmaken van de slimme gebouwmonitoring van Truestate. Truestate is een integraal dataplatform om gebouwprestaties real-time te monitoren en te optimaliseren. Gedacht vanuit de behoeften van de gebruiker. Truestate wordt ingezet om het gebouwbeheer te optimaliseren, het Innovation Center verder te verduurzamen en de community van medehuurders te faciliteren. Dutch Harbor heeft voor Matrix Innovation Center bij de totstandkoming van het contract met Croonwolter&dros een adviserende rol vervuld.

Ivo Sweep, Managing Director van Matrix Innovation Centers:

“Wij ontwikkelen en verhuren Innovation Centers in het hart van de wetenschap. Duurzame innovatie gebouwen speciaal voor wetenschappelijk gedreven bedrijven die specifieke eisen stellen aan hun werkomgeving. De zeven Matrix Innovation Centers op het Amsterdam Science Park bewijzen zich iedere dag als de ideale omgeving voor kennis intensieve bedrijven die willen groeien. Met de slimme gebouwtechnologie van Truestate willen wij onze huurders nog beter gaan faciliteren en ons duurzame gebouwbeheer nog slimmer inrichten. Het doel? Een inspirerende omgeving waar innovatie wordt gestimuleerd, met tevreden gebruikers en lagere, meer voorspelbare exploitatiekosten van het vastgoed.”

Truestate is een onderdeel van Croonwolter&dros. Croonwolter&dros en Dutch Harbor zijn de vaste samenwerkingspartners van Matrix Innovation Center voor het duurzaam beheren en onderhouden van de gebouwgebonden technologie.

Stuur artikel door