Sander van Ruijven finalist verkiezing Techniekheld 2021

De industrie wemelt van de techniekhelden die in de anonimiteit hun werk doen. Want hoe kunnen we de basisproducten maken voor auto’s, smart phones of medicijnen zonder technici die de machines en installaties in conditie houden? iMaintain geeft ieder jaar techniekhelden een podiumplek. Al was het maar om een volgende generatie te inspireren voor techniek te kiezen.

Op 7 oktober tijdens het congres iMaintain Techport wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Techniekheld 2021 mag noemen.

Eén van de drie finalisten

Sander van Ruijven, asset manager digitalisering bij Croonwolter&dros, is een van de drie finalisten. Zijn doel is om het werk van collega’s makkelijker te maken met behulp van digitalisering. Zo ontwikkelde hij met zijn team een Internet Of Things-toolkit waar je elke sensor op kunt aansluiten die je wilt. De toolkit past in een koffer en je kunt hem meenemen naar elk project. Een andere oplossing die is ontwikkeld, is een soort dynamisch document waarin je Wordtekst kunt combineren met computercode die specifieke bewerkingen uitvoert. ‘Normaal maak je een rapportage in Word en daarin kopieer je grafiekjes en tabellen uit Excel. Nu kun je met één druk op de knop realtime data in een rapportage zetten. Ook het maken van planningen kunnen we hiermee automatiseren.’

Lees hier een uitgebreid interview met Sander. 

Stemmen

Tot 7 oktober 15.30 uur kan er gestemd worden op de Techniekheld 2021. 
Stemt u ook op Sander van Ruijven? 

Sander van Ruijven, finalist Techniekheld 2021

Stuur artikel door