Samenwerking NOVENCO en Croonwolter&dros

Bij Croonwolter&dros streven we ernaar om continu stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Circulariteit is daarbij een onderdeel.
Daarom zijn we trots dat 1 februari tussen NOVENCO Building & Industry B.V. en Croonwolter&dros een meerjarige raamovereenkomst is getekend om de samenwerking tussen beide partijen te bevorderen en meerwaarde voor elkaar te creëren op het gebied van duurzaamheid binnen de Infra sector.

NOVENCO is al betrokken bij een aantal kritische onderhoudstrajecten zoals de Coentunnel en de Thomassen- en Botlektunnel (MaVa/A15) waar zij het onderhoud, opslag en inspectie verzorgen van de tunnelventilatoren.

Aris van Erkel, divisiedirecteur Infra

“Gezien de fijne transparante samenwerking zien wij NOVENCO als een waardevolle partner. Onze samenwerking draagt bij aan de duurzame doelen van Croonwolter&dros”.

Ruud van Beek, directeur NOVENCO Building & Industry BV

“Deze samenwerking past uitstekend bij de toekomstvisie van NOVENCO waarbij duurzaamheid, energiebesparing, circulariteit en levensduurkosten centraal staan.”

Iedere dag een stapje duurzamer

Bij Croonwolter&dros streven we ernaar om continu stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Circulariteit is daarvan een onderdeel, maar ook predictive maintenance dat wij inzetten voor een langere levensloop tegen minimale kosten. Hierbij meten we met sensoren (IoT) de conditie van de systemen, waardoor we precies weten wanneer we een component moeten vervangen. Niet te laat, want dan ontstaan er storingen, maar ook niet te vroeg, want dat is niet duurzaam. Bovendien speelt duurzaamheid een grote rol in al onze innovaties. Zo bouwen we een Energieneutrale Tunnel, waarin we allerlei innovatieve technologieën verwerken die het energieverbruik sterk terugdringen of verduurzamen, zoals energieopslag, gelijkstroom en Solar Optic Fiber.

Lees ook het artikel Duurzaam en circulair werken begint met de juiste mindset.

Stuur artikel door