Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros

Hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros. Door de toenemende mate van technische complexiteit in energieopwekking en verduurzaming in de woningbouw ontstaan er steeds meer overeenkomsten met de utilitaire bouw en industrie. Door het samenvoegen van de twee bedrijven wordt kennis gedeeld en ervaring gebundeld.  Dit leidt tot een betere aansluiting bij de huidige maar met name de toekomstige marktbehoeftes en -ontwikkelingen. Hiermee kan gezamenlijk een bijdrage worden geleverd aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de woningvoorraad.
 

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid."

Harry IJpma | regiomanager

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen zijn wij de technisch dienstverlener in de regio die alles zelf in huis heeft", aldus Harry IJpma, regiomanager Croonwolter&dros.

Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros werkten vanuit het gezamenlijke pand in Heinkenszand al geruime tijd aan veelal dezelfde projecten in utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.  
 

Langs het kanaal in Goes werken Croonwolter&dros en Comfort Partners samen met haar partners aan het duurzame project Westerschans.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met marketing & communicatie adviseur Eva van Beveren via 06 18 51 65 49 of via eva.vanbeveren@croonwolterendros.nl.

Stuur artikel door