Onze samenwerking met Waterschapsbedrijf Limburg krijgt een mooi vervolg

Afvalwaterzuiveraar WBL is gestart met een vierjarige samenwerking, met een optie tot twee keer twee jaar verlengen, met nieuwe contractpartners voor de vernieuwing en groot onderhoudswerk van Limburgse afvalwaterzuiveringsingsinstallaties. Na vier jaar ervaring met de aanpak om in een vroeg stadium samen te werken binnen projecten én projectoverstijgend kennis te delen, is ervoor gekozen om deze succesvolle aanpak verder door te zetten.

Het nieuwe samenwerkingscluster voor multidisciplinaire projecten betreft vier contractanten waaronder de combinatie Croonwolter&dros met RWB Water, ondersteund door de partners uit de Water Zuiveringen Alliantie (WZA): Mobilis, Tauw en Sweco.

Onder het vorige WBL raamcontract heeft de combinatie Croonwolter&dros met Mobilis samen met de vaste WZA partners de RWZI’s Weert en Panheel zowel gerenoveerd als gedeeltelijk nieuw gebouwd, op basis van de modulaire bouwtechniek Verdygo. We vertrouwen erop in het nieuwe contract weer dergelijke projecten te kunnen realiseren.

“Wij zijn erg trots op dit mooie contract. Dit zien wij als voortzetting van de samenwerking met WBL vanuit een andere combinatie van WZA partners. Dit bevestigt ook dat de WZA wordt gezien als een deskundig samenwerkingspartner in de watermarkt.”
Eugène de Roodt, statutair directeur Croonwolter&dros

De WZA richt zich als onafhankelijke systemintegrator op de gehele levenscyclus van een rioolwaterzuiveringsinstallatie en heeft ervaring met traditionele – en nieuwe technologieën zoals de Nereda® en de ICEAS. Al dan niet plug & play modulair gebouwd, zoals bijvoorbeeld Verdygo van Waterschapsbedrijf Limburg, aangevuld met Smart Asset Management.

Vlnr: Eugène de Roodt (Croonwolter&dros), Nicole Hendrix (WBL), en André Reigersman (RWB)

Stuur artikel door