Nieuw kantoor Dordrecht: medewerkers nemen intrek in gerevitaliseerd, duurzaam pand

Vandaag nemen de medewerkers van Croonwolter&dros in Dordrecht hun intrek in een prachtig, slim kantoorgebouw gelegen aan de Mijlweg 75.  Op deze nieuwe locatie kunnen we onze medewerkers een aangename en meer duurzame werkomgeving bieden. Het gebouw is de revitalisering van een bestaand gebouw met vernieuwde, slimme elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatiesystemen en informatiseringsystemen.

Deze nieuwe werkomgeving is bij uitstek geschikt om goed te kunnen samenwerken door de gebalanceerde verdeling tussen activiteiten­ en concentratie­werkplekken. Het pand is snel te bereiken met het openbaar vervoer trein en met zijn zichtlocatie aan de A16 ook goed bereikbaar met de auto.

Aangenaam en duurzaam

Manager Facilitair Management, Arco Vroegindeweij "Onze kernwaarden: passie, professioneel en samen scoren zijn niet alleen leidend voor waarom, hoe en wat we doen maar ook waar we dat doen. Daarom zijn we enkele jaren geleden gestart met het samenvoegen van locaties en te verhuizen naar gerevitaliseerde panden met een sterk verbeterde energieprestatie. Dat gebeurde eerder met ons hoofdkantoor in Rotterdam en onze vestigingen in   Amsterdam en Apeldoorn. De achterblijvende panden zijn herontwikkeld. Zowel in Rotterdam als in Amsterdam en Dordrecht hebben we de technische installaties zelf gerealiseerd. Vandaag nemen we met trots onze intrek in wederom een bestaand pand met een goede energieprestatie."

Wat verandert er?

Na deze verhuizing is Croonwolter&dros Dordrecht per 20 juni niet meer gehuisvest op onderstaand adres:

Croonwolter&dros B.V.
Bunsenstraat 125
3316 GC Dordrecht

De medewerkers van deze locatie zijn per 20 juni wel gehuisvest op:

Het nieuwe bezoekadres:
Croonwolter&dros B.V.
Mijlweg 75
3316 BE Dordrecht

Het postadres is ongewijzigd:
Croonwolter&dros B.V.
Postbus 125
3300 AC Dordrecht

Wat verandert niet?

Ons postadres, onze telefoonnummers, onze facturatiewijze en e-mailadressen wijzigen niet.

Meer weten over onze verhuizing?
Stuur uw vragen naar info@croonwolterendros.nl

Stuur artikel door