Nieuw kantoor Apeldoorn: medewerkers nemen intrek in smart building

In een prachtig, slim kantoorgebouw, gelegen aan de Fauststraat 3, is de nieuwe werkomgeving gevestigd van Croonwolter&dros in Apeldoorn. Vorig jaar zijn de medewerkers van de locatie Wilmersdorf al naar deze plek verhuisd. Op maandag 10 januari 2022 verlieten de collega’s de Landdrostlaan en namen ook hun intrek in het pand aan de Fauststraat.

Aangenaam en duurzaam

Piet Jan Heijboer, directievoorzitter: “Onze kernwaarden: passie, professioneel en samen scoren zijn niet alleen leidend voor waarom, hoe en wat we doen maar ook waar we dat doen. Daarom zijn we enkele jaren geleden gestart met het samenvoegen van locaties en te verhuizen naar betere panden met een verbeterde energieprestatie. Eerder vestigden we ons hoofdkantoor in gebouw MM25 in Rotterdam. Een bestaand pand dat was gerevitaliseerd tot een meer duurzaam kantoorgebouw. Later verhuisden we in Amsterdam opnieuw naar een gerevitaliseerd gebouw met een sterk verbeterde energieprestatie. De achterblijvende panden worden herontwikkeld. Zowel in Rotterdam als in Amsterdam hebben we de technische installaties zelf gerealiseerd. Vandaag nemen we met trots onze intrek in wederom een bestaand pand met een goede energieprestatie. Op deze nieuwe locatie in Apeldoorn kunnen we onze medewerkers een aangename en duurzame werkomgeving bieden.’

Verbinding en creativiteit

Marijn Dekker, Manager Huisvesting TBI: “Het is bij uitstek een omgeving waar onze mensen beter kunnen samenwerken. Er zijn verschillende soorten werkplekken beschikbaar waaruit elke medewerker het type werkplek kan kiezen wat bij zijn/haarwerkzaamheden past. Dat zorgt voor meer verbinding met de andere collega’s en stimuleert de creativiteit. Bovendien is het pand goed bereikbaar met de auto (A50) en het OV.”

Wat verandert er?

Na deze verhuizing is Croonwolter&dros Apeldoorn per 10 januari niet meer gehuisvest op onderstaande adressen:

Croonwolter&dros B.V.
Wilmersdorf 8
7327 AC Apeldoorn

Croonwolter&dros B.V.
Landdrostlaan 45
7327 GM Apeldoorn

De medewerkers van deze locaties zijn per 10 januari wel gehuisvest op:

Het nieuwe bezoekadres:

Croonwolter&dros B.V.
Faustraat 3
7323 BA Apeldoorn

Het postadres is ongewijzigd:

Croonwolter&dros B.V.
Postbus 20126
7302 HC Apeldoorn

Wat verandert niet?

Ons postadres, onze telefoonnummers, onze facturatiewijze en e-mailadressen wijzigen niet.

Meer weten over onze verhuizing? Stuur uw vragen naar info@croonwolterendros.nl

Stuur artikel door