Maintenance Manager van het Jaar 2019: Celeste Martens

"Vanwege haar vermogen om vertrouwd te zijn met oudere assets en oudere data systemen en apparatuur. Maar ook door haar succesvolle vertaling van onderhoud naar asset management, doorvoering van standaardisatie en het vermogen tot verbeteren van systematiek, mensen en middelen". Met deze woorden is Celeste Martens bekroond tot Maintenance Manager van het jaar 2019! Ze nam het in de finale van de NVDO verkiezingen op tegen Mark Groffen (Radboud Universiteit). Na een lange en inspirerende dag vol sessies over mens, technologie en innovatie, werd in de avond het slotwoord gegeven aan Celeste. “Wat een eer! Deze titel geeft mij de bevestiging dat we als team en als Croonwolter&dros de juiste koers bevaren.”

Mens achter de mens

De koers die ze de afgelopen periode heeft ingezet, betaalt zich nu uit in deze prijs. Dat vindt ook Jan Willemsen, directeur Infra. “Celeste beschikt over natuurlijk leiderschap. Zij zet de mens centraal vanuit haar innerlijke overtuiging. Zij is oprecht geïnteresseerd in de mens achter de mens. Celeste kijkt in haar werk niet alleen naar maintenance, maar kijkt naar de hele lifecycle. Hiermee heeft maintenance de juiste plaats gekregen die het verdiend.

Haar overige collega’s zijn eensgezind en vinden dat Celeste het teambelang altijd voorop stelt. Met de titel ‘Maintenance Manager van het jaar’ zal zij de komende maanden verder werken aan het goede beeld. “Nu ik het komende jaar het boegbeeld van de onderhoudssector ben, ga ik nadenken hoe ik mijn kennis zowel intern als extern binnen de sector kan verspreiden. Wordt vervolgd!”

Stuur artikel door