Leerzaam Seminar GBBS Pasjes zijn passé

Op donderdag 10 november vond het GBBS seminar, “Pasjes zijn passé, de deur staat open”, plaats. Een succesvolle bijeenkomst waarin mensen uit het vak, kennis en ervaringen uitwisselden op het gebied van veiligheid, beveiliging en hospitality. In een tijd waarin hospitality 'hot' is en de toegankelijkheid van gebouwen bij wet strak is vastgelegd, lijkt het garanderen van een maximaal veiligheidsniveau steeds lastiger te worden. Of toch niet? Het één hoeft het ander namelijk niet uit te sluiten. Sterker nog, veiligheid en gastvrijheid zijn juist met elkaar verbonden. Op de locatie Fort Voordorp, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en centraal gelegen tussen Utrecht en De Bilt werd het een leerzame en inspirerende middag.

Dagvoorzitter, Richard van der Velden, Salesmanager GBBS opende de bijeenkomst en introduceerde het thema: veiligheid en gastvrijheid  en hoe deze met elkaar zijn verbonden. Vervolgens presenteerde Kenney Martins, Gebiedsmanager Sociale Veiligheid/Beleidsmedewerker RET , een praktijkcase: de pilot digitaal rechercheren. En toonde Michael Sleijster Accountmanager GBBS aan, hoe 4 innovaties in de securitybranche: forensic video search, automatsiche gezichtsherkenning, dronedetectie en the internet of things, een enorme boost kunnen geven aan gastvrijheid. De dag werd afgesloten door André Morsman, Manager Integrale Veiligheid van Universiteit Leiden en Bert van Pel, coach en profiler. Zij gaven een lezing over het nieuwe denken in beveiliging en hospitality: Predictive Profiling en hoe dit kan worden toegepast in gebouwen met een hoog beveiligingsniveau.

Presentatie

Heeft u het seminar gemist en wilt u de presentaties nog eens terugkijken? Dat kan! Vul hieronder uw gegevens in, dan ontvangt u een mail met een downloadlink van de presentatie. 

Stuur artikel door