Gemeente Hengelo kiest voor Croonwolter&dros

Vanaf 1 april 2024 gaan wij het preventieve en/of correctieve onderhoud verzorgen voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige gebouwgebonden en niet-gebouwgebonden installaties voor 95 gemeentelijke panden van de gemeente Hengelo. Op 15 maart werd dit onderhoudscontract getekend door beide partijen en geldt voor de duur van maximaal 7 jaar.

Ronald van den Broecke (Regiodirecteur Maintenance Croonwolter&dros) & Leonie de Vries (Afdelingsmanager Stedelijke Ontwikkeling Gemeente Hengelo)

“Wij zien in Croonwolter&dros een goed bedrijf dat onze installaties de komende jaren op het gewenste niveau gaat houden. Daarbij kijken wij uit naar dit partnerschap met een prettige en toekomstgerichte werkrelatie. En dat allemaal met het doel om ons maatschappelijk vastgoed duurzaam te onderhouden, zodat de inwoners van Hengelo hier optimaal gebruik van kunnen maken.”
William Westerhof - Coördinator vastgoed Gemeente Hengelo

Bovenste rij (v.l.n.r): Jan van den Noort (Tendermanager), Mike Schmidtke (Servicetechnicus), Marc Vulker (Contractcoördinator), Barry Jonkman (Vestigingsmanager Enschede), Raymond van Hoogmoed (Contractmanager) & William Westerhof (Coördinator Vastgoed Gemeente Hengelo)

Onderste rij (v.l.n.r): Vincent van der Linden (Teammanager Projecten, Vastgoed & Grondzaken Gemeente Hengelo), Ronald van den Broecke (Regiodirecteur Maintenance), Leonie de Vries (Afdelingsmanager Stedelijke Ontwikkeling Gemeente Hengelo) en Sven Kroon (Commercieel Manager).

Verduurzaming en technologische ontwikkelingen

Naast het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud en reparaties, zullen wij ook advies geven over verduurzaming, inspelen op toekomstige wet- en regelgeving en het toepassen van technologische ontwikkelingen in beheer en onderhoud.

Stuur artikel door