Fernijde gearwurking Provinsjehûs Fryslân – Vernieuwde samenwerking Provinciehuis Fryslân

Op 8 juni hebben de Provincie Fryslân en Croonwolter&dros een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De komende 9 jaar gaan wij de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de elektrotechnische systemen van het Provinciehuis in Leeuwarden: van beveiliging en noodstroom tot data- en energiesystemen.

(links) Ronald van den Broecke (Croonwolter&dros) en Hans Sietses (Provincie Fryslân)

Ronald van den Broecke, regiodirecteur Maintenance: “De afgelopen 9 jaar hebben we al succesvol samengewerkt met het Provinciehuis Fryslân. We zijn dan ook erg blij en trots om deze mooie samenwerking voort te zetten en de Provincie te helpen met haar duurzame ambities in dit bijzondere gebouw.”

Marcel Visser, Teamleider Facilitair en Inkoop Provincie Fryslân: “Omdat wij het elektrotechnisch beheer en onderhoud van het Provinciehuis structureel en prestatiegericht willen uitbesteden aan een partij met de juiste expertise, hebben wij – wederom – voor Croonwolter&dros gekozen.”

"We werken met een vast team op locatie dat bekend is met het Provinciehuis, haar medewerkers en bezoekers."
Ronald van den Broecke, regiodirecteur Maintenance

Voor Croonwolter&dros staat klanttevredenheid voorop. Daar wordt ook de aanpak op afgestemd. “Het monitoren van de klanttevredenheid en continu verbeteren”, zegt Van den Broecke. “Dat is onderdeel van het prestatiegericht samenwerken. We werken met een vast team op locatie dat bekend is met het Provinciehuis, haar medewerkers en bezoekers. Vanuit één team organiseren we het beheer, onderhoud en de vervangingen van de systemen. Daarbij hebben we de kennis zelf in huis zodat we snel kunnen schakelen.”

Stuur artikel door