Een kolfje naar de hand van Croonwolter&dros

Bij de renovaties van gebouwen om van energielabel G naar energielabel A te gaan maakt Croonwolter&dros onder andere gebruik van een integraal IoT Building Intelligence Platform voor het beheer en de besturing van gebouwen. Croonwolter&dros voorziet gebouwen onder andere van nieuwe klimaatbeheersing met klimaatplafonds en ventilatiesystemen, geautomatiseerde radiatorknoppen en ledverlichting met bewegingssensoren. Hierdoor kun je het beschouwen als een smart building, dat dankzij slimme sensortechnologie zowel de gebruiker als de gebouwbeheerder beter faciliteert en ervoor zorgt dat de werkomgeving duurzamer en gezonder wordt.

Roijers: “Doordat we vanaf de ontwerpfase bij het project betrokken waren, konden we onze expertise als techpartner optimaal inzetten en onze vakinhoudelijke kennis zo goed mogelijk benutten.”

Edwin Roijers van Croonwolter&dros sprak met Vastgoedjournaal over de recente, grootschalige renovatie van het Gouvernement in Maastricht. Waar deze technische ontwikkelingen werden toegepast. 

Stuur artikel door