De Dag van de Bouw 2017

Kom kijken hoe wij het maken

Zaterdag 20 mei 2017 openen tijdens de Dag van de Bouw in het hele land eenmalig grote, middelgrote en kleine bouw- en infraprojecten de deuren voor het publiek. Die dag zijn projecten in de sectoren wegen, spoor- en vaarwegen, woningen en woonwijken, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen te bezoeken. Ook wij doen dit jaar weer mee!  

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom op verschillende projecten waar Croonwolter&dros aan meewerkt: Een Hotel in de wijk Amstelkwartier, Amsterdam (Noord-Holland) en het Wereldhuis, Boxtel (Noord-Brabant). Op beide projecten laten we graag zien hoe we hier hoogwaardige en intelligente technologie toepassen. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. 

Hotel Amstelkwartier in Amsterdam – nieuwbouw

Hotel Amstelkwartier wordt een zeer duurzaam hotel aan de Amstel, nabij het Amstelstation te Amsterdam. Op deze locatie wordt een nieuw dynamisch woonwerkgebied ontwikkeld. In opdracht van Amstelside BV werken TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros samen aan het eerste LEED Platinum gecertificeerde hotel van Europa.

Wereldhuis in Boxtel – renovatie

Voor opdrachtgever Zorggroep Elde gaan we het Woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel fors verbouwen. Alle verdiepingen worden aangepakt. Er komen meer appartementen, een centrale hal en een kleine gebedsruimte. Het complex aan de Achterberghstraat krijgt een nieuwe entree. Ook worden gevels gerenoveerd. De verbouwing moet de komst van de bewoners van Sefkat (Boxtel) en Nieuw Beekvliet (St. Michielsgestel) mogelijk maken. Croonwolter&dros is verantwoordelijk voor de techniek in het oude nieuwe gebouw.

Stuur artikel door