Datacenters

Croonwolter&dros wordt partner van de Dutch Data Center Association

Croonwolter&dros sluit zich aan bij de Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie voor datacenters in Nederland. Het is nu meer dan ooit nodig dat we de kwaliteit van digitale netwerken waarborgen en samen verenigen.

“We staan voor grote uitdagingen, zoals het blijven ondersteunen van datadistributie in een samenleving waarin zo ongeveer alle diensten en processen online worden aangeboden”, aldus Wim Vendrig, Datacenters Director Croonwolter&dros. “Dit DDA-partnership bevordert innovatie, maakt kennisuitwisseling mogelijk en kiest heel duidelijk voor een sterk, gezamenlijk bondgenootschap in de digitale infrastructuur van de toekomst.”

Croonwolter&dros heeft ruime ervaring in het realiseren en onderhouden van datacenters in Nederland, zowel bij de grote hyperscale datacenters als bij kleinere locaties. De focus ligt hierbij op de installatiewerkzaamheden, waarbij specialistische disciplines als brandmeld- en sprinklersystemen vanuit de eigen organisatie worden ingevuld.

Stijn Grove, Directeur van de DDA: “Croonwolter&dros is met haar vooruitstrevende karakter een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen en daarmee een zeer waardevolle toevoeging voor het netwerk van de DDA. Datacenters in Nederland investeren op continue basis in innovatie en verbeteringen, vooral op het gebied van duurzaamheid, en Croonwolter&dros kan hierin een accelererende rol spelen. We kijken uit naar de mogelijkheden die Croonwolter&dros kan bieden aan de sector.”

Over DDA
Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. Wij verbinden inmiddels 90% van de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving. Wij verwoorden de standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties en werken daarin in een zo’n breed mogelijke coalitie.

Stuur artikel door