Croonwolter&dros verstevigt haar positie in High-End Security markt met overname Videotronic

Croonwolter&dros is verheugd om de overname van Videotronic Infosystems Nederland B.V. uit Eindhoven bekend te maken. Videotronic is een Nederlandse system integrator en specialist op het gebied van complexe video-beveiligingsoplossingen.

Met als motto “intelligentie door technologie” is technisch dienstverlener Croonwolter&dros aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de Industrie, Utiliteit en Infra. In onze zoektocht naar innovatie houden wij de markt nauwlettend in de gaten naar nieuwe mogelijkheden en kansen om ons dienstenpallet te verbreden. Met de overname van Videotronic, verstevigt Croonwolter&dros haar positie in de groeiende markt van grotere observatiesystemen.

"Wij zijn ervan overtuigd dat er synergie ontstaat waardoor betere, intelligentere en duurzamere oplossingen zullen worden gerealiseerd die toonaangevend zullen zijn in de markt."
René Verweij, directeur GBBS bij Croonwolter&dros

Duurzame en veilige oplossingen

Het zijn met name die duurzame en veilige oplossingen waarmee Videotronic ervaring heeft die ons gaan helpen. Door op afstand een probleem te analyseren en te herstellen worden er minder onnodige kilometers gereden door de techneuten, waaraan overigens een groeiend tekort is.

Martin van Wijk, Directeur Videotronic die zelf de leiding houdt over Videotronic, verheugt zich op de samenwerking en op het meerjarenplan van Croonwolter&dros om Videotronic fors te laten groeien. Vanuit die samenwerking gaan wij ook ons nog meer richten op de cybersecurity in de operationele systemen zoals die veel gebouwd en onderhouden worden in de vitale infrastructurele en industriële projecten.

Videotronic zal binnen Croonwolter&dros als zelfstandig onderdeel gehuisvest blijven in Eindhoven en zeer nauw gaan samenwerken met GBBS, de high end security integrator van Croonwolter&dros. 

Jan van Nieuwenhuijzen, binnen het MT van Croonwolter&dros verantwoordelijk voor GBBS, Technische Automatisering & Informatisering en Innovatie, geeft aan dat de overname van Videotronic aansluit bij de ambitie om versneld te groeien op het gebied van digitalisering met oplossingen die bijdragen aan veiligheid en duurzaamheid van de samenleving en het toenemende tekort aan technisch personeel.

Stuur artikel door