High-end security - GBBS

Croonwolter&dros verstevigt haar positie in High-End Security markt met overname Cruxin

Croonwolter&dros, dochteronderneming van TBI, is verheugd om de overname van Cruxin B.V. in Capelle a/d IJssel, onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV (TKH), bekend te maken. Cruxin is een Nederlandse system integrator, gespecialiseerd in het ontwerpen en engineeren van geïntegreerde technische oplossingen, waarbij beveiligings- en veiligheidssystemen en proceskritieke communicatiesystemen worden samengevoegd tot integrale oplossingen. Daarnaast verzorgt Cruxin de ingebruikstelling, de service en het onderhoud van deze oplossingen.

Care, Building, Infra en Parking

Met als motto “intelligentie door technologie” is technisch dienstverlener Croonwolter&dros aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de Industrie, Utiliteit en Infra. In onze zoektocht naar innovatie houden wij de markt nauwlettend in de gaten naar nieuwe mogelijkheden en kansen om ons dienstenpallet te verbreden. Met de overname van Cruxin, verstevigt Croonwolter&dros haar positie in de markten Care, Building, Infra en Parking.

Waardevolle aanvulling op activiteiten GBBS

‘Wij zijn ervan overtuigd dat in de synergie die ontstaat betere, intelligentere en duurzamere oplossingen zullen worden gerealiseerd die toonaangevend zullen zijn in de markt.’, zegt René Verweij, directeur GBBS Croonwolter&dros. ‘Of het nu gaat om objecten met een gemiddeld of een hoog risicoprofiel; wij zien de activiteiten die Cruxin verricht als een waardevolle aanvulling op de activiteiten van GBBS.’

Alexander van der Lof, voorzitter Raad van Bestuur TKH Group NV

Alexander van der Lof MBA, voorzitter Raad van Bestuur van TKH Group NV: "Wij zijn ervan overtuigd dat de systeem-integratie en service-activiteiten van Cruxin goed passen bij Croonwolter&dros en dat er veel synergie te behalen is vanuit de gespecialiseerde kennis die de mensen binnen Cruxin op het gebied van communicatie, camera en verbindingstechnologie hebben om complexe projecten te realiseren. Met het onderbrengen van Cruxin bij Croonwolter&dros concentreert TKH zich op het leveren van haar kerntechnologieën en neemt TKH afscheid van de systeemintegratie-activiteiten binnen TKH.”

Cruxin zal binnen Croonwolter&dros als zelfstandig onderdeel gehuisvest worden op de locatie Dordrecht en nauw gaan samenwerken met GBBS, de high end security integrator van Croonwolter&dros.

Over GBBS

GBBS, als specialistisch onderdeel, op het gebied van beveiligingstechnologie, binnen Croonwolter&dros is opgericht om de vitale infrastructuur van Nederland veilig te maken en vooral te houden middels technologie en de daarbij behorende specialistische dienstverlening.

Al meer dan 35 jaar realiseert GBBS beveiligingsplatformen bestaande uit: inbraakdetectie, toegangscontrole, cameraobservatie, intercom, cyberweerbaarheid, etc. die volledig door onze eigen specialisten worden ontworpen, gerealiseerd en onderhouden.

Stuur artikel door