Croonwolter&dros GBBS en Nedap breiden samenwerking uit

Samenwerking opent nieuwe deuren voor integraal security management

GBBS, security integrator en onderdeel van Croonwolter&dros, en technologiebedrijf Nedap gaan nauw samenwerken op het gebied van security management. De samenwerking spitst zich toe op het toegangscontrolesysteem AEOS van Nedap. Door de integratie van AEOS binnen het security management platform Prismata profiteren klanten van een optimaal werkende totaaloplossing voor hun beveiligingsstructuren.

GBBS zoekt voortdurend naar innovatie en verbeteringen in het productaanbod. Nedap heeft veel kennis van het ontwikkelen en maken van security-oplossingen voor specifiek de toegangscontrole. GBBS heeft de kennis en ervaring met het realiseren en onderhouden van geïntegreerde beveiligingsplatforms. De groeiende vraag uit de markt naar het AEOS toegangscontrolesysteem én de integratie ervan in security-management heeft geleid tot toevoeging aan het toegangscontrole-portfolio van GBBS.

AEOS

Het AEOS toegangscontrolesysteem dat is ontwikkeld door Nedap, geeft gebruikers via een dashboard inzicht in hoe alle autorisaties verdeeld zijn en wie rechten heeft om een ruimte te betreden. De toegangscontrole gaat verder dan alleen deuren. De toegangscontrole van Nedap kan ook toegepast worden in kasten of kluizen. Deze integratie zie je dan terug in het dashboard van AEOS. Bovendien is het mogelijk om over een langere tijd de historie van de toegangscontrole terug te bekijken, als daar aanleiding toe is.

Gedeelde belangen

GBBS paste deze toepassingen al langer toe. Klanten profiteren door de samenwerking van een nog snellere integratie van systemen. “Nedap was voor ons geen onbekende. Gezamenlijk hebben we al diverse zaken ontwikkeld voor eindgebruikers. De samenwerking biedt bovendien een uitbreiding van ons portfolio”, volgens Richard van der Velden, Manager Commercie GBBS. Jan Wilterdink – Accountmanager bij Nedap – toont zich eveneens optimistisch: “Het mes snijdt aan twee kanten. Croonwolter&dros heeft een mooie klantenkring waar ons product een goede oplossing voor biedt. Door nauwer samen te werken heeft Croonwolter&dros meer te bieden aan klanten en voor Nedap betekent het een uitbreiding van het netwerk.”

Stuur artikel door