Certificering Safety Culture Ladder Trede 4

Croonwolter&dros heeft het certificaat voor de Safety Culture Ladder Trede 4. Divisie directeur Siebe van Oosterbaan: ‘Als Croonwolter&dros staan wij voor veiligheid, passie voor het vak, onze mensen en onze klanten. ‘We werken veilig of we werken niet’ is bij ons een gevleugelde uitspraak die van ons een betrouwbare partner maakt op het gebied van veiligheid. Deze certificering is een overtuigend bewijs dat we qua veiligheid uitstekend bezig zijn.”

Croonwolter&dros wil het goede voorbeeld geven en een impact maken voor haar klanten. “Als System Integrator zijn wij de partner die helpt de doelen van de klant te bereiken. Met de certificering is aantoonbaar geworden dat we ook op het gebied van veiligheid een onderscheidende partner zijn voor onze klanten.”. Samen met de klant maken we ons sterk voor veiligheid in de Industrie. Het draait immers om mensen. 

Vijf treden

De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. De  Veiligheidsladder biedt kaders voor veilig werken voor bedrijven die in diverse sectoren werkzaam zijn. De Veiligheidsladder onderkent vijf treden. De laddertreden geven de ontwikkelingsfase aan waarin in een bedrijf zich op het gebied van veiligheidsbewustzijn begeeft. NEN heeft als ambitie om samen met de verschillende sector(en) het systeem door te blijven ontwikkelen naar een integrale veiligheidsaanpak, waarbij de Veiligheidsladder is afgestemd per sector.

Veiligheidsladder

Stuur artikel door