Utilitaire woningbouw

Toekomstbestendig verduurzamen

U staat als woningcorporatie en gebouweigenaar voor de opgave uw vastgoed te verduurzamen. Hoe weet u welke oplossing voor uw gebouw de juiste is?  Verduurzaming is belangrijk, maar die verduurzaming moet ook toekomstbestendig zijn. Bovendien wilt u dat de ingrepen zo weinig mogelijk overlast veroorzaken voor de bewoners en de waarde van uw vastgoed werkelijk verhogen, bijvoorbeeld doordat uw gebouwen comfortabeler worden om in te verblijven.

U wilt duurzamer én comfortabeler,  slimmer én makkelijker en beter én toekomstbestendiger. Of u nu vastgoedbeheerder, adviseur of gebouweigenaar bent, samen nadenken over oplossingen leidt tot betere resultaten. Wij denken graag met u mee.

High Park Arnhem

Energieprestaties

De focus binnen onze technische installaties ligt op energieprestaties en het borgen van deze prestaties. Zo ervaart de bewoner uiteindelijk het ultieme gemak en comfort. Duurzaamheid een belangrijke factor binnen het bouwproces. Van zorgvuldige ontwerpen tot de vakkundige uitvoering en het onderhoud. Met een scherp oog kijken we naar het energieverbruik en de onderhoudskosten.

Onze oplossingen

Aan de slag met Utilitaire woningbouw?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!