Een optimale belevenis

U wilt uw bezoekers een onvergetelijke belevenis bezorgen. Plezier en ontspanning staan daarbij centraal. Alles moet tot in de puntjes zijn verzorgd. Oog voor detail is daarbij een vereiste. Met onze specialistische technische oplossingen brengen we gebouwen tot leven.

Of uw klanten nu voor sport of ontspanning bij u komen, de klantbeleving moet optimaal zijn. Voor een hotelbezoeker betekent dat onder andere dat de service op en top is en het klimaat in de hotelkamer naar zijn of haar wens te bedienen is. Ook voor een bezoeker van een luchthaven staat service centraal, maar bent u tevens verantwoordelijk voor de veiligheid. 

Specialistische oplossingen

Dankzij bijna 150 jaar ervaring op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties kent Croonwolter&dros de uitdagingen binnen uw segment. We maken gebouwen slimmer, intuïtiever en dragen bij aan het verhogen van het gevoel van comfort en veiligheid. 

Dat doen we onder andere door specialistische oplossingen om de luchtvochtigheid in musea te beheersen. Of lichtkolommen te installeren in evenementenhallen en stadions. En zetten hoogwaardige security-oplossingen in op luchthavens, zonder afbreuk te doen aan de hospitality-uitstraling.

Onze oplossingen

Aan de slag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!