Gezondheidszorg

Wij zorgen voor gebouwen die helpen genezen

Hoe zorg je voor (patiënt)veiligheid, bedrijfscontinuïteit en het voorkomen van bedrijfsrisico’s in gezondheidsinstellingen? Managers in de zorg willen naast ontzorging een gedegen advies. Croonwolter&dros creëert een omgeving waarin veiligheid, gezondheid en comfort voor patiënt én medewerker altijd voorop staan. Wij bieden u, in een kort tijdsbestek, oplossingen van een hoge en duurzame kwaliteit.

24/7 in bedrijf

In een ziekenhuis draait alles om het welzijn van de patiënt. Dat geldt ook voor het veilig toedienen van medische gassen zoals zuurstof, lachgas, kooldioxide of anesthesie in een OK maar ook voor het goed functioneren van een klinisch chemisch lab. Croonwolter&dros wil flexibiliteit creëren en 24/7 veiligheid bieden.

Zorgtechnologie is van nu

Technologische toepassingen binnen zorginstellingen maken dat het gebouwbeheer steeds complexer wordt. Comfort en veiligheid zijn onderwerpen waarmee u zich als zorgaanbieder kunt onderscheiden, maar het moet wel behapbaar blijven, qua toepassingen én investeringen. Juist als het gaat om de inzet van zorgtechnologie ter ondersteuning van personeel en bewoners wilt u geen risico lopen. Met slimme gebouwtechnologie kun je inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Onze toepassing Truestate is een integraal dataplatform waarmee we je in staat stellen gebouwprestaties realtime te monitoren en blijvend te optimaliseren. Gedacht vanuit de mensen die het gebruiken.

Samen aan de slag voor betere zorg?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!