Datacenters

Snel, duurzaam en perfect datacenters realiseren

99,999 procent beschikbaarheid van uw datacenter

Het besluit is genomen: u wilt een nieuw datacentrum realiseren en wel zo snel mogelijk. En als de nieuwbouw eenmaal staat, dan wilt u natuurlijk het beste onderhoud. Want een beschikbaarheid van 99,999 procent is immers cruciaal. Kies voor de modulaire bouw en de gespecialiseerde 24/7 onderhoudsdienst van Croonwolters&dros en u kiest voor veiligheid, snelheid, bedrijfszekerheid en duurzaamheid.

Kies voor modulaire installaties voor meer duurzaamheid en lagere kosten

Snel en veilig een datacentrum bouwen vraagt om slim bouwen. Dat doen we door modulair te bouwen. Door uw installaties vooraf te fabriceren werken we veiliger, netter en sneller. Bovendien kunnen we complexere ontwerpen realiseren. Modulair bouwen voorkomt faalkosten en leidt tot minder logistieke bewegingen, minder stikstof, minder CO²-uitstoot en minder overlast voor de omgeving. Uw project is hierdoor duurzamer én sneller. U krijgt een optimale installatie, kant-en-klaar afgeleverd op de bouwplaats. Modulaire installaties zijn demontabel en de componenten zijn herbruikbaar en dus circulair.

De voordelen van modulair bouwen en een gespecialiseerde onderhoudsdienst betekenen voor u:

  • Een veiliger, sneller en netter bouwproces
  • Minder faalkosten in de bouwfase
  • Minder CO2-uitstoot, minder stikstof-uitstoot, minder overlast
  • 99,999 procent beschikbaarheid dankzij een bewezen en betrouwbare onderhoudsstrategie

MEP: het mechanical, electrical en plumbing werk

U kunt Croonwolter&dros inzetten als hoofdaannemer, waarbij we desgewenst de gehele bouw in regie nemen. Of u zet ons in voor het MEP-pakket: het optimaliseren en realiseren van het mechanische-, elektrotechnische- en loodgieterswerk. Van engineering tot en met commissioning zetten wij ervaren mensen in. Samen met onze experts van Smart Energy helpen wij u aan duurzame oplossingen, bijvoorbeeld voor het inzetten van uw restwarmte.

Beschikbaarheid: de five nines

99,999 procent beschikbaarheid. Altijd. Dat vraagt niet alleen om uitmuntende vak- en installatiekennis, maar ook om een bewezen en betrouwbare onderhoudsstrategie. Wij hebben veel kennis in eigen huis en zijn niet afhankelijk van de markt. U kunt bij ons terecht voor voorspellend, preventief en correctief onderhoud, voor de werktuigbouwkundige installaties, de elektrotechnische installaties en gecertificeerde safety & security oplossingen (high end security, brandmeldsystemen en sprinklerinstallaties). Ook voor elektrotechnische veiligheidsinspecties (NEN3140) en een operationeel installatieverantwoordelijke (IV-er) kunt u bij ons terecht.

Kiest u voor Croonwolter&dros dan kiest u voor een snellere realisatie en ingebruikname van uw datacenter. Dankzij onze modulaire bouwwijze bent u verzekerd van een veilige, snelle en duurzame aanpak. U krijgt bovendien een toegewijde en gespecialiseerde onderhoudsdienst waardoor uw uptime beter is gegarandeerd.

Onze oplossingen

Aan de slag met Datacenters?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!