Vacature Projectleider

Technische topprojecten. Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Fijne collega’s. Het komt allemaal samen in jouw baan als projectleider.

Een baan boordevol:

 • Impact: je staat aan het roer van technisch uitdagende projecten op plekken waar veel mensen samenkomen. Mooi toch, dat artsen mede dankzij jou patiënten helpen in perfect functionerende operatiekamers? Of dat automobilisten zich veilig door Nederland kunnen verplaatsen?
 • Groeikansen: we hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Kennismaken met innovatieve technologieën? Grotere projecten in goede banen leiden? De stap maken naar een andere functie? Wat jouw persoonlijke ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt.
 • Samenwerking: een project voltooi je nooit alleen. Altijd heb je een team waarop je kunt bouwen, vaak met vaste collega’s met wie je een goede band opbouwt. Contact met onze uiteenlopende klanten heb je ook. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?
“Bouwteamvergaderingen, werkplekinspecties, collega’s vooruithelpen; continu schakel ik tussen veel taken en partijen, waardoor mijn werkweken enorm divers zijn. Wat ik het leukst vind? Als ik een ronde maak over een projectlocatie zie ik de resultaten van mijn werk letterlijk ontstaan. Dat geeft veel energie.”

Ontmoet je toekomstige collega’s!
Wouter maakt het als projectleider bij Croonwolter&dros

Jij gaat het maken!

Wat ziekenhuizen, scholen, fabrieken, tunnels en hoogspanningsstations met elkaar gemeen hebben? Mensen willen zich in deze omgevingen comfortabel en veilig voelen. Kwalitatief hoogstaande werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties spelen daarin een sleutelrol. Jij leidt onze projecten in goede banen. Hoe je dat doet? Zó:

 • Je bent het aanspreekpunt voor je projectteam, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Gemiddeld ben je de helft van de week op projectlocaties te vinden, de andere helft op een van onze kantoren of vanuit huis.
 • In elk project ligt jouw focus op de planning, kosten en kwaliteit. Je kijkt vooruit, houdt overzicht, stuurt bij waar nodig en maakt vaart als het moet.
 • Je bent en blijft alert op de veiligheid op de werkvloer, onder meer door werkplekinspecties uit te voeren en kwaliteitsplannen op te stellen.
 • Waar we ook werken, we passen overal de nieuwste technieken toe. Ieder project brengt voor jou dan ook leuke, nieuwe uitdagingen met zich mee.
 • Jouw allergrootste compliment? Tevreden klanten én trotse medewerkers!

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s via toonaangevende projecten aan een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets totaal anders te proberen. Want alleen de optelsom van ieders talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime werkweek.
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
 • Auto van de zaak.
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je maakt het samen met …

Altijd heb je een vast projectteam waarop je kunt bouwen, een mix van projectcoördinatoren, een werkvoorbereider en diverse monteurs. De projecten en locaties verschillen, maar wat hetzelfde blijft: de teams zijn hecht en samenwerken vinden we het allerbelangrijkste. Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar.

Dit ben jij

Door jouw technische achtergrond weet je in elke situatie de risico’s en effecten van beslissingen in te schatten en klanten mee te nemen in jouw ideeën om tot de beste resultaten te komen. Op alle niveaus kun je helder communiceren, heb je oog voor veiligheid en houd je het hoofd koel als de druk oploopt. Dat je werk bol staat van de innovatie, vind jij alleen maar leuk. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste technologieën. Ook werk je graag in een team. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Hbo-niveau in de richting Electrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek.
 • Enkele jaren technische werkervaring.
 • VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Zodra jouw sollicitatie binnen is, hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Ik ga solliciteren