IS UW KANTOOROMGEVING TOE AAN EEN UPGRADE?

Up Great zet comfort en beleving van kantoorgebruikers op nummer één

Up Great zet comfort en beleving van kantoorgebruikers op nummer één

Uit tal van onderzoeken blijkt dat een gezond gebouw een positieve invloed heeft op de productiviteit van de gebruiker en op het verlagen van het ziekteverzuim. Voor het optimaal presteren van uw organisatie is een juiste werkomgeving noodzakelijk. Up Great realiseert dit middels een turnkey projectaanpak. Een gezond en productief kantoor, dat duurzaam, smart, vitaal en flexibel is. Door een combinatie te maken van de beste partijen en producten in de markt. Van klimaatinstallatie tot interieur.

Voor het optimaal presteren van uw organisatie is een juiste werkomgeving noodzakelijk. Up Great realiseert dit middels een turnkey projectaanpak. Een gezond en productief kantoor, dat duurzaam, smart, vitaal en flexibel is. Door een combinatie te maken van de beste partijen en producten in de markt. Van klimaatinstallatie inclusief bouwkundige werkzaamheden tot interieur.

Met de beste kennis en componenten staan wij garant voor uw werkplek.

Het resultaat?

Een high-end kantooromgeving die voldoet aan al uw wensen en eisen. Turn-key opgeleverd. Wij stellen comfort en de bijbehorende beleving centraal. Wij durven ook een stap verder te denken. Denk aan een smart workplace, inclusief user app waarmee eindgebruikers hun eigen beleving vormgeven en door sensoren inzicht krijgen in de prestaties van het gebouw en het gebruik.

Dit optimale comfort is mogelijk dankzij onze end-to-end filosofie. Van nulmeting om de bestaande situatie te beoordelen, tot ontwerpen, engineering, bouwen, opleveren én onderhouden.

Onze diensten

Stap 1: inventarisatie

STAP 2: INTERIEURCONCEPT

STAP 3 ENGINEERING

STAP 4: BUILD

STAP 5: MAINTAIN

STAP 6: REALTIME MONITORING