StocExpo 2024

Datum & locatie

12 & 13 maart 2024

09:00

Ahoy Rotterdam

dagen
uur
minuten

StocExpo: de ontmoetingsplek voor de op- en overslag sector

Bent u een professional in de op- en overslag sector? Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, innovaties en trends in deze dynamische markt? Wilt u uw netwerk uitbreiden en contact leggen met toonaangevende spelers uit meer dan 100 landen? Dan mag u StocExpo niet missen!

StocExpo is hét internationale event voor de op- en overslag markt, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt. Op de beursvloer vindt u 200 exposanten die u alles kunnen vertellen over hun producten, diensten en oplossingen voor deze markt. Ook kunt u deelnemen aan een actueel, aansprekend en breed congresprogramma, waarin experts uit de industrie hun kennis en ervaringen delen over onderwerpen als automatisering, instrumentatie, veiligheid en duurzaamheid. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken met uw vakgenoten, klanten en leveranciers.

Samen maken we de industrie groen

Een belangrijk thema is de transitie naar een CO2-neutrale energievoorziening, die essentieel is om de 2050 klimaatdoelen te halen. Welke slimme en alternatieve oplossingen zijn er beschikbaar? Hoe kunt u uw processen optimaliseren en verduurzamen?

Om deze vragen te beantwoorden, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand (nummer P26). Croonwolter&dros zorgt als technisch dienstverlener voor de onvoorwaardelijke continuïteit van uw op- en overslagprocessen, en helpt u om de transitie naar een CO2-neutrale toekomst te maken. Op onze stand kunt u kennismaken met onze experts, die u graag meer vertellen. Stein van Vugt en Gerrit de Koning staan u graag te woord. Zien we u daar?