Smart Infra Experience 2023

Smart Infra Experience is een initiatief van een aantal bedrijven, die elkaar en hun opdrachtgevers willen inspireren met het tonen van smart infra techniek oplossingen van nu en in de toekomst.

Datum & locatie

4 oktober 2023

10.00 - 19.30

1931 Congrescentrum, 's Hertogenbosch

dagen
uur
minuten

We laten zien welke slimme Infra oplossingen er nu al zijn en welke innovatieve oplossingen er aan komen door middel van demonstraties/experiences en presentaties.

Waar moeten we wel of niet op inzetten als branche? Waar kunnen we samenwerken om de ontwikkeling te versnellen? Hoe ziet het fietspad er over 10 jaar uit? Wat kan ik doen om Cyber-problemen te voorkomen? Wat kan ik nu met de data die ik al heb?

De thema’s dit jaar zijn: Data & Artificial Intelligence, Cybersecurity & Privacy en Fiets verkeersmanagement.

Lezing: hoe maak je beheer en onderhoud van bruggen, tunnels en sluizen efficiënter en beter voorspelbaar?

14.20 uur in zaal C

Door gebruik te maken van operationele data en geavanceerde analyses sporen wij potentiële technische problemen op voordat ze leiden tot storingen of uitval van systemen. Bij een verslechterde conditie van eencomponent krijgen onze onderhoudstechnici meldingen zodat zij de juiste stappen kunnen ondernemen. Op deze manier voeren we veel gerichter onderhoud uit en worden vervangingen beter ingepland. Samen met onze opdrachtgever bespreken we welke data benodigd zijn, hoe je dit cybersecure ontsluit en hoe je vervolgens het beheer en onderhoud beter voorspelbaar maakt. Samen creëren we vooruitgang.Onderdeel van deze lezing is een live demo van ons technische beheersysteem. 

Deze lezing wordt verzorgd door Brendan Kleer en Jeroen Ruzicka

Technisch beheer op afstand

Hoe maak je onderhoud voorspelbaar? Op onze stand geven we je een demo van onze technische beheerapplicatie. Deze applicatie maakt het beheer van assets efficiënter. Datastromen uit de assets van onze projecten komen binnen op het dashboard. Door grenswaardes in te stellen, wordt automatisch een melding gestuurd wanneer een waarde buiten die grenzen treedt. Na zo’n melding kun je de staat van de assets verder analyseren en als het nodig is een technicus op pad sturen om het probleem ter plaatse op te lossen. We hebben daardoor afwijkingen eerder door en kunnen de data gebruiken om degradatie te voorspellen.

Meer weten? Bezoek onze stand.