PROVADA 2024

Datum & locatie

12 juni 2024

14:00

RAI Amsterdam

dagen
uur
minuten

Op woensdag 12 juni staat Croonwolter&dros op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, in de RAI Amsterdam! Je vindt ons op de stand van PropertyNL (Hal 12 stand 49) van 14.00 tot 18.00 met een goedgevuld en duurzaam programma.

Om 14.00 uur gaan Sylca Vellinga, Vice President Real Estate & Facility Contracting bij KLM en Paul Greving, Divisievoorzitter Utiliteit bij Croonwolter&dros onder leiding van Wabe Van Enk (hoofdredacteur PropertyNL) met elkaar in gesprek over duurzaam onderhoud van 700.000 m2 KLM vastgoed. 

Wat zijn de uitdagingen en ambities bij het diverse vastgoed van KLM en wat is hierin de rol van Croonwolter&dros? Door de vele en veranderende wet- en regelgeving, duurzaamheidsambities en beperkte tijd, is snel kunnen schakelen ‘key’. Onze rol als technisch dienstverlener wordt hierdoor steeds breder, waarbij het om meer gaat dan alleen techniek.

15. 30 uur - Netcongestie? Wij hebben de oplossing!

In gesprek met Mark Derksen, projectontwikkelaar warmtebedrijf Jord (onderdeel van Croonwolter&dros), Harry van Breen, expert technische automatisering Croonwolter&dros en Boudewijn de Vries, Regiodirecteur Projecten Croonwolter&dros over verschillende netcongestie oplossingen. Bij Croonwolter&dros is enorm veel vakkennis in huis om het netcongestievraagstuk aan te pakken. Aan de hand van concrete voorbeelden nemen we je mee in onze oplossingen. Om onze duurzame ideeën uit te voeren, kunnen we onder andere een beroep doen op de TBI Klimaattrein. Bianca Seekles, lid van de Raad van Bestuur van TBI, vertelt meer over dit nieuwe maatschappelijke initiatief dat investeert in duurzame projecten, voor iedereen, dus niet alleen voor de TBI-ondernemingen: van kleine buurtinitiatieven tot grote veranderplannen om CO2 te verminderen, op te slaan of terug te winnen in onze gebouwde omgeving.