PROVADA 2023

Datum & locatie

14 juni 2023

14:00

RAI Amsterdam

dagen
uur
minuten

Op woensdag 14 juni staan wij op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, in de RAI Amsterdam! Je vindt ons op de stand van PropertyNL (Hal 12 stand 49) van 14.00 tot 18.00 met een goedgevuld en duurzaam programma. We starten met de paneldiscussie Energietransitie vraagt om meer LEF!  in samenwerking met Triodos Bank, EDGE Technologies en PropertyNL.

Duurzaamheid vraagt om meer dan technologische innovatie. Een frisse blik, nieuwe normen en waarden en een betere verhouding met de wereld om ons heen. Durf jij de cultuuromslag te maken?

De keynote wordt verzorgd door Werner Schouten (directeur Impact Economy Foundation en presentator van het radioprogramma BNR Koplopers). Daarna volgt een paneldiscussie met Mark van Wordragen (directeur Croonwolter&dros), Pauline Bieringa (directeur Triodos Bank Nederland) en Constantijn Berning (Executive Development Director EDGE Technologies), met Wabe van Enk (directeur/Hoofdredacteur PropertyNL) als moderator.

15. 30 uur - Amstel III; Een gedurfde duurzame transformatie

De transformatie van kantorengebieden naar duurzame stadswijken met gecombineerde functies (wonen, werken, recreëren) wordt al in veel steden doorgevoerd. Bij Amstel III, in Amsterdam Zuidoost, is publiek-private samenwerking de sleutel tot succes. Wat kunnen andere gemeenten hiervan leren? Hoe kunnen best practices meer worden gedeeld?

Forum met Richard Ruijtenbeek (Sr. Adviseur Energie en Circulaire Ontwikkeling Gemeente Amsterdam), Anne van Bergen (Projectontwikkelaar Synchroon) en Mark Derksen (Projectontwikkelaar JORD). Moderator: Wabe van Enk (directeur/hoofdredacteur PropertyNL).