NIS2 vereenvoudigd: waar begin ik?

Datum & locatie

28 mei 2024

14.00 - 17.30 uur

Kasteel Oudaen, Utrecht

dagen
uur
minuten

Voel je je overweldigd door de complexiteit van de NIS2-regelgeving? Ontdek de geheimen van NIS2-compliance tijdens het exclusieve evenement van Thales waar CS2 één van de sprekers is. Doe mee aan een verhelderende sessie waarin de essentie van NIS2-compliance uiteengezet wordt voor bedrijven met Information Technology (IT) en Operational Technology (OT) infrastructuur.

Praktische strategieën en concrete hulpmiddelen

Ontdek praktische strategieën, concrete hulpmiddelen en toepassingen uit de praktijk om je reis naar compliance met vertrouwen te beginnen. Experts zullen je helpen de NIS2-richtlijnen te ontraadselen door ze te vertalen naar het gebruiksvriendelijke NIST-raamwerk, zodat je over een duidelijk stappenplan voor succes beschikt.

‘De tastbare sleutels tot het oplossen van ontastbare dreigingen in de keten’

Eén van de sprekers deze middag is Frank van Olphen, directeur Cyber security for Control Systems (CS2) bij Croonwolter&dros. Tijdens zijn presentatie getiteld ‘De tastbare sleutels tot het oplossen van ontastbare dreigingen in de keten’ neemt hij je mee in de wereld van cybersecuritywetten en -standaarden zoals NIS2 en de Cyber Resilience Act (CRA) en wat dit voor u betekent. 

Specifieke behoeften en zorgen? 

Geef tijdens het registratieproces aan wat je gedachten zijn en wat je wilt weten over de vereenvoudiging van NIS2. Jouw input zal ons helpen om het evenement af te stemmen op specifieke behoeften en zorgen. 

Klik op onderstaande link voor het volledige programma en registratie.