Maintenance NEXT 2023

Datum & locatie

18 april 2023

10:00 uur

Rotterdam Ahoy | Ahoyweg 10 | 3084 BA Rotterdam

dagen
uur
minuten

Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance NEXT plaats in Rotterdam Ahoy. Dit is de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Tijdens de Maintenance NEXT laten meer dan 250 nationale en internationale exposanten de belangrijkste innovaties op het gebied van industrieel onderhoud zien en is er een uitgebreid kennisprogramma tijdens de gehele beurs. De focus ligt op de belangrijkste thema’s in de sector namelijk: smart industry, sustainability, asset performance management, human factor en safety. 

VAP-plein

Met maar liefst 170 vierkante meters en diverse sub-exposanten staat de VAP Business Club (Vereniging Aannemers Petrochemie) op Maintenance NEXT. Croonwolter&dros en Mobilis zijn aanwezig op dit VAP-plein in hal 4, met stand 4.005

Croonwolter&dros Industrie ondersteunt u bij de energietransitie met focus op het verduurzamen van de totale technische installatie gericht op total life cycle investment op de meest economische wijze. Dit doen wij met passie door grenzen te verleggen, professioneel door het goed te doen en continue te verbeteren en samen met alle partners want samen weten en kunnen we meer en scoren we samen. 

Dit event is de perfecte gelegenheid om te netwerken en gelijkgestemde professionals te ontmoeten uit de onderhoudswereld, ideeën uit te wisselen, nieuwe relaties op te bouwen en onze medewerkers te ontmoeten. 

Nieuwsgierig geworden?

U kunt zich hier aanmelden.

Meer weten?

Gerrit de Koning: gerrit.dekoning@croonwolterendros.nl / 06 - 51 27 80 98 helpt u verder.

Graag tot ziens op Maintenance NEXT!