Industrial Cyber Security Event 2022

Datum & locatie

8 november

09.00 uur

Hart van Holland, Nijkerk

dagen
uur
minuten

Je denkt er liever niet aan: een aanval van hackers. Maar de actualiteiten laten zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. De vraag lijkt niet te zijn óf het gebeurt maar wanneer het jouw bedrijf overkomt. Ligt er een noodplan klaar als het gebeurt?

Wanneer is je bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen de IT en OT afdeling? Hoe profiteer je van digitale innovaties maar houd je tegelijkertijd grip op de informatiebeveiliging? Wat zegt de regelgeving en hoe pas je bijvoorbeeld de normen toe? Tijdens het Industrial Cyber Security event worden deze en andere actuele vraagstukken behandeld.

Van 11.30 - 11.55 uur geeft  Jos van Veluw, consultant cybersecurity Croonwolter&dros CS2, je een niet alledaagse inkijk in de praktijk van OT security van diverse infra objecten. 

Cyber security praxis op Infra-projecten: kansen en knelpunten

Ben je benieuwd naar hoe de implementatie van cyber security binnen een groot infrastructureel project verloopt? Nieuwsgierig naar de praktijkervaringen, de mogelijkheden en onmogelijkheden van het cyber secure maken van een tunnel, brug of sluis? Wat kan anders of beter? En hoeveel OT zit er nou eigenlijk bijvoorbeeld in een tunnel en hoe complex is dit?

Croonwolter&dros CS2 is als cyber security specialist betrokken bij diverse grote infra projecten. Zij implementeert met name de CSIR van RWS, zowel voor de projectorganisatie als het object zelf. Hoe verloopt zo’n implementatie? Jos van Veluw geeft je een niet alledaagse inkijk in de praktijk van OT security van diverse infra objecten.