Dag van de Bouw 2023

Datum & locatie

17 juni 2023

10:00 uur

dagen
uur
minuten

Kom jij zaterdag 17 juni 2023 een kijkje nemen bij één van onze projecten? Op de Dag van de Bouw van Koninklijke Bouwend Nederland krijg je een uniek kijkje achter de bouwhekken. Bezoek één van onze onderstaande projecten of die van de andere TBI-ondernemingen.

Renovatie Binnenhof

Bezoekuren: 10:00 - 16:00 uur 
Locatie: Binnenhof Den Haag, 3817XH Den Haag

LET OP! Alleen met een aanmelding te bezoeken. Op 1 juni opent de inschrijving (klik hier). 

Op 17 juni krijg je een unieke kans om de renovatie van het Binnenhof te bewonderen. Je kunt wat leren over het complex, je krijgt alvast wat mee van de voorbereidingen en je krijgt een inkijkje in hoe het er na de renovatie uit ziet. Ook voor de jonge bezoekers is er genoeg te leren en te ontdekken.

Lees meer over dit project.

Afvalwaterzuivering Zwanenburg

Bezoekuren: 10:00 - 16:00 uur 
Locatie: IJweg 320, 1161 GG Zwanenburg

De zuivering in Zwanenburg wordt de komende jaren gerenoveerd en uitgebreid. Tijdens de dag van de bouw krijg je een rondleiding over de zuivering en leer je alles over het zuiveringsproces en de bouwwerkzaamheden die plaatsvinden.

Ook is er een experience plein met leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud.

Lees meer over dit project.

A16 Rotterdam

Bezoekuren: 10:00 - 15:00 uur 
Locatie: Rottebandreef 50, 2661 GR Bergschenhoek

De nieuwe 11 km lange en energieneutrale snelweg met energieneutrale tunnel verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. In opdracht van Rijkswaterstaat werkt Croonwolter&dros mee aan de realisatie van dit mooie en duurzame project met daarin de eerste energieneutrale tunnel ter wereld!

Neem een kijkje bij de Rottemerentunnel in aanbouw en bezoek de Expo A16 Rotterdam. Tijdens je bezoek aan onze bouwplaats kom je meer te weten over thema’s als ontwerp, techniek, inpassing en duurzaamheid. Ook voor kinderen is er een leuk programma. Kom knutselen of doe mee aan de speurtocht. Er is zelfs een materieelplein ingericht met onder andere een kraan, een zandwagen en een asfaltset. En uiteraard mag je ook komen spelen in onze zandspeelplaats.

Lees meer over dit project.