Congestie Café 2024

Datum & locatie

5 maart 2024

14:30 uur

Restaurant Passant, Plaza 11, 4782 SL, Moerdijk

dagen
uur
minuten

Een overvol stoomnet. Wat te doen?

Elektrificatie is voor veel bedrijven een mogelijke volgende stap om hun footprint te verkleinen. Maar voor de elektrificatie van je proces, installatie of transportmiddelen heb je wél een stevige en betrouwbare aansluiting op het net nodig. Daar wringt voor veel initiatieven de schoen. Want wanneer de gehele nieuwe energiebehoefte van het bestaande elektriciteitsnet moet komen, loopt het spaak: netcongestie!  

Op dinsdag 5 maart wordt in Moerdijk tijdens het iTanks Congestie Café gekeken naar de mogelijkheden van slimmer plannen, anders opwekken en effectiever distribueren van energie. Met herkenbare keynotes en verrassende innovaties. 

Tijdens het evenement pitchen onder andere Paul Hoorens, Business Solutions Manager Hoogspanning & Energietransitie en Harry van Breen, Consultant Technische Automatisering & Informatisering Energie, beiden van Croonwolter&dros, hun inzichten en innovatieve oplossingen op het gebied van netcongestie

De industrie hoeft namelijk niet te wachten op de netbeheerders; er zijn verschillende manieren om netcongestie efficiënt en veilig aan te pakken, en dit kan bovendien financieel aantrekkelijk zijn. 

Programma en inschrijven

Bekijk het programma en schrijf je in voor het event: https://itanks-community-2022.iseated.com/session/924609#join-session