Aqua Nederland 2024

Datum & locatie

19, 20 & 21 maart 2024

10:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

dagen
uur
minuten

Aqua Nederland 2024

Aqua Nederland is dé vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Samen met Mobilis presenteren wij onze integrale samenwerking (stand E212 Next Level) en vanuit de Water Zuiveringen Alliantie nemen we deel aan een driedaags mini-symposium met 9 lezingen.

Samen bouwt het beter

De riool- en drinkwaterzuiveringensectoren zijn dringend op zoek naar nieuwe, verbeterde technologieen voor het zuiveren van water. Croonwolter&dros en Mobilis spelen samen met een aantal vaste partners TAUW, RWB en Sweco op een unieke manier in op deze ontwikkelingen onder de naam Water Zuiveringen Alliantie (WZA).

Als onafhankelijke systemintegrator richten wij ons op de gehele levenscyclus van een riool- en drinkwaterzuiveringsinstallatie. Over het gehele spectrum van circulair bouwen: vanaf initiatief tot en met sloop en hergebruik. Best-for-project staat altijd centraal bij de WZA met als resultaat het verkorten van doorlooptijden en de laagst mogelijke Total Cost of Ownership.

RWZI's klaar voor de toekomst

De WZA heeft ervaring met conventionele en nieuwe aanvullende zuiveringstechnologieën zoals membraanfiltratie,  PACAS en Bio-GAK.  Al dan niet plug & play modulair gebouwd, zoals bijvoorbeeld Verdygo van Waterschapsbedrijf Limburg, waarbij we graag gebruik maken van digitale intelligentie.

Op de bovenverdieping van Aqua Nederland, Next Level, organiseert de WZA een driedaags mini-symposium rondom actuele thema’s.

Een aantal kennissessies uitgelicht

Dinsdag 19 maart 14:00 uur Watertheater - Minisymposium Waterzuiveringen | Sessie: Alarmmanagement en AI: onmisbaar bij Centrale Bediening

Sprekers: Peter Withagen, Manager TAI Watermarkt bij Croonwolter&dros en Charlie ter Horst, Consultant TAI Artificial Intelligence bij Croonwolter&dros.

Dinsdag 19 maart 15:00 uur Watertheater - Minisymposium Waterzuiveringen | Sessie: De winkel moet open blijven

Sprekers: Douwe Bijlard, Projectmanager bij Mobilis en Harry Grevers, Technisch manager bij TAUW.

Donderdag 21 maart 14:30 uur Watertheater - Minisymposium Waterzuiveringen | Sessie: Waterbesparing met behulp van keramische membraanfiltratie in Tilburg en Loosbroek

Sprekers: Mark Steggink, Accountmanager Projecten bij RWB Water en Rob van Kempen, Sr. Projectleider – Sector Productie Ingenieursbureau bij Brabant Water N.V.

Kijk hier voor het volledige programma: https://www.aquanederland.nl/programma/

Nieuwsgierig geworden?

Registreer u hier: https://shorturl.at/nrwG5

Wij zien u graag op onze stand E212 op Next Level!

Bij vragen kunt u contact opnemen met Peter Withagen, peter.withagen@croonwolterendros.nl, mobiel +31615078136