Aqua Nederland 2023

Datum & locatie

21, 22 & 23 maart 2023

Evenementenhal Gorinchem

dagen
uur
minuten

Aqua Nederland 2023

Aqua Nederland is dé vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Samen met Mobilis presenteren wij onze integrale samenwerking (stand D212 Next Level) en vanuit de Water Zuiveringen Alliantie nemen we deel aan een driedaags mini-symposium met 9 lezingen.

Samen bouwt het beter

De riool- en drinkwaterzuiveringensectoren zijn dringend op zoek naar nieuwe, verbeterde technologieen voor het zuiveren van water. Croonwolter&dros en Mobilis spelen samen met een aantal vaste partners TAUW, RWB en Sweco op een unieke manier in op deze ontwikkelingen onder de naam Water Zuiveringen Alliantie (WZA).

Als onafhankelijke systemintegrator richten wij ons op de gehele levenscyclus van een riool- en drinkwaterzuiveringsinstallatie. Over het gehele spectrum van circulair bouwen: vanaf initiatief tot en met sloop en hergebruik. Best-for-project staat altijd centraal bij de WZA met als resultaat het verkorten van doorlooptijden en de laagst mogelijke Total Cost of Ownership.

Het spectrum aan toegepaste technieken is breed: van traditionele biologische waterzuiveringen met het actiefslibproces tot aan nieuwe technologieën zoals de Nereda® en de ICEAS. Zo hebben wij bijvoorbeeld een nieuw, succesvol en modulair concept mee helpen ontwerpen en realiseren onder de naam: “Verdygo”. Hiermee kunnen waterschappen sneller bouwen en zijn eerder gereed voor de toekomst. Door de modulenbibliotheek en de standaarden is het tevens een kleine stap naar het invoeren van Smart Asset Management.

Op de bovenverdieping van Aqua Nederland, Next Level, organiseert de WZA een driedaags mini-symposium rondom actuele thema’s.

Een aantal kennissessies uitgelicht

  • Dinsdag 21 maart 14.00 uur   Minisymposium Waterzuiveringen | Carwash voor Data – Best Practice voor informatie en configuratiemanagement in industriële projecten, inclusief riool- en drinkwaterzuiveringen. Spreker: dr. ing. Leo van Ruijven MSc, Principal Systems Engineer van Croonwolter&dros. 
  • Dinsdag 21 maart 15.00 uur    Minisymposium Waterzuiveringen | Hoe houd je voor 17 RWZI’s de technologische vooruitgang zoals koppeling met een big dataplatform en integratie van 400 gemeentelijke gemalen op gang en hoe verbeter je gelijktijdig de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid? Sprekers: Leon Verhaegen van Waterschapbedrijf Limburg en Peter Withagen van Croonwolter&dros Technische Automatisering & Informatisering. 
  • Woensdag 22 maart 14.00 uur     Minisymposium Waterzuiveringen | Samenwerking is één van de drie pijlers van de Marktvisie Waterschappen en zo mogelijk de belangrijkste factor voor succes. Maar hoe hou je vertrouwen als aan het begin van het project onverwachts de context structureel verandert? En wat doe je als opdrachtgever als je ineens een grote koerswijziging moet maken? Sprekers: Werner Krijger – Projectmanager – Hoogheemraadschap van Delfland, Joop Hekkelaan – Projectdirecteur – Croonwolter&dros, Nard Klaassens – Teamleider Engineering Afvalwater – Sweco Nederland.

Kijk hier voor het hele programma.

Nieuwsgierig geworden?

Registreer u hier: https://rb.gy/e9om8f

Wij zien u graag op onze stand D212 op Next Level!

Bij vragen kunt u contact opnemen met Robert van de Sande, robert.vandesande@croonwolterendros.nl, mobiel  06 55 79 87 53