Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Brandveiligheid in de Zorg

Op plekken als een IC, OK-complex of SEH moeten patiënt en arts kunnen vertrouwen op een veilige omgeving. Brandveiligheid is daarin van levensbelang. Voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen vervangen wij op een zo efficiënt mogelijke wijze de huidige brandmeldcentrale, zodat deze gecertificeerd opgeleverd kan worden. De komende 15 jaar doen wij ook het onderhoud, zodat het ziekenhuis daar geen omkijken naar heeft.

“Investeren in renovatie en verbouwing, en daarmee in het veranderende zorglandschap, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat brandveiligheid betreft hebben wij een uitstekend partner gevonden in Croonwolter&dros.”
Ingo Vos | Manager Bouw bij het Wilhelmina Ziekenhuis

Paul Greving, divisiedirecteur, vult aan:

“Wij zien dat het zorglandschap verandert en dat het zorgvastgoed hier op dient aan te sluiten. Patiëntveiligheid en bedrijfscontinuïteit zijn en blijven cruciaal, nu en in de toekomst. Wij zijn trots onze expertise te mogen leveren op het gebied van brandveiligheid en hiermee direct bij te dragen aan de doelstellingen van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen”.

Over Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen staat al meer dan 110 jaar voor veilige en vertrouwde zorg in de Drentse hoofdstad. Het is ons doel om de kwaliteit van leven te verbeteren van alle inwoners van Drenthe en in het bijzonder van de patiënten van ons ziekenhuis.

De omgeving rondom het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is in beweging en heeft invloed op de organisatie. In de komende jaren stroomlijnt het ziekenhuis de organisatie zodat ze de toekomstige zorgvraag kunnen blijven beantwoorden met behoud van onze de kwaliteit van zorg. Zij richten de zorgprocessen in volgens de laatste inzichten, zodat ze én de beste zorg leveren én doelmatiger worden. zij kijken daarbij niet alleen kritisch naar de zorg die ze leveren en de kosten die ze daarvoor maken: zij investeren ook in het personeel, de huisvesting en de organisatie.

Wil je meer weten over brandveiligheid en onze aanpak?

Safety & Security

Stuur verhaal door