Cyber Security for Control Systems (CS2)

is een ervaren organisatie met een omvangrijk trackrecord in het cyberveilig en weerbaar maken van omgevingen en objecten.

Een ervaren organisatie

Cyber security for Control Systems (CS2) is een kennisintensieve, leveranciersonafhankelijke solution provider van cyber security gerelateerde consultancy diensten met een onderscheidende focus op operationele systemen.

Als onderdeel van Croonwolter&dros heeft CS2 de afgelopen jaren een omvangrijk trackrecord opgebouwd in het cyberveilig en weerbaar maken van omgevingen en objecten binnen de markten water, publieke sectorenergie en infrastructuur

Aan de hand van de diverse normenkaders, zoals IEC 62443, ISO 27001, Cybersecurity Implementatierichtlijn objecten Rijkswaterstaat (CSIR) en de Baseline Informatiebeveiliging Overheden (BIO) maken we samen met u de juiste keuzes voor een weerbare organisatie!

ISO 27001 gecertificeerd

CS2 is ISO 27001 gecertificeerd en al onze werkzaamheden en adviezen zijn gebaseerd op twee cruciale securitynormen: de ISO 27001 en IEC 62443.

Lid Cyberveilig Nederland!

CS2 is lid van de vereniging ‘Cyberveilig Nederland’. Als lid van Cyberveilig Nederland conformeert CS2 zich aan de door hun geldende beginselen en regels van de gedragscode. Deze regels en beginselen hebben onder andere betrekking op het leveren van cyber security-diensten van hoge kwaliteit, het voldoen aan de van toepassing zijnde wetgeving, waaronder de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) en het actief waarborgen van het kennisniveau van haar medewerkers ten aanzien van het cyber securitydomein.

Cyber securitybeeld

Jaarlijks wordt het Cyber securitybeeld door het NCSC en NCTV vastgesteld. Dit is een rapport dat inzicht biedt in dreigingen, belangen en weerbaarheid ten aanzien van cybersecurity in relatie tot de nationale veiligheid.

In deze video vertellen Erik van Noort, Manager CS2 en Jos van Veluw, Consultant Cybersecurity for Control Systems & Privacy Officer over ons werk en het belang van Cyber Security voor technische installaties binnen een object of een project.

Deze video is gemaakt op initiatief van Wij Techniek voor Trendfiles: een platform met onderzoeken en analyses die relevant zijn voor de technische installatiebranche.

Aan de slag met Cyber Security?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!