Croonwolter&dros gaat over op nieuw ERP

Met trots kondigen we aan dat Croonwolter&dros in de eerste week van april 2024 overgaat op een nieuw ERP-systeem . Dit nieuwe ERP maakt onze onderneming meer toekomstbestendig en onze werkprocessen efficiënter.

Wat betekent deze overgang?
Als opdrachtgever, samenwerkingspartner, onderaannemer of leverancier van Croonwolter&dros zul je weinig tot geen hinder hiervan ondervinden.

Na de overgang hebben onze documenten een andere look & feel, zoals een andere indeling en opmaak. 

Daarnaast zal van woensdag 27 maart tot en met maandag 1 april ons ERP-systeem tijdelijk niet beschikbaar zijn. Hierdoor kan er een korte vertraging ontstaan in de afhandeling van orders en in de facturatie. 

Een nieuwe ERP-systeem brengt altijd enige gewenning met zich mee. Onze medewerkers hebben vlak na de overgang, mogelijk meer tijd nodig om de nieuwe werkwijze zich eigen te maken. We rekenen dan graag op je begrip en vertrouwen.

Heeft u vragen over deze migratie of het nieuwe ERP?

Neem dan contact op met ons Forward Programma Team dat de gehele implementatie van ons nieuwe ERP begeleidt, via forward@croonwolterendros.nl

Veel gestelde vragen

Wat is ERP?

Met ERP (enterprise resource planning) kunnen we:
onze productiviteit maximaliseren. de kosten beheersen, onze klantgerichtheid vergroten. Hiervoor maken we gebruik van administratieve, financiële, commerciële en logistieke processen die zijn ondergebracht in één software - oplossing: het ERP-systeem.
Deze software helpt ons bij uitvoering van kern bedrijfsprocessen zoals: bestellen, plannen, calculeren en factureren.

Waarom gaat Croonwolter&dros over op een nieuw ERP-systeem?

Croonwolter&dros richt zich steeds meer op ontwikkeling en innovatie. Daar hoort een applicatie landschap bij dat ons hierbij ondersteunt.
Wij hebben behoefte aan een toekomstbestendig applicatie landschap. Een nieuw ERP moet het ons gemakkelijker maken om nu en in de toekomst nieuwe activiteiten toe te voegen aan onze dienstverlening. Zo spelen we sneller in op trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.
Met het nieuwe ERP, willen we efficiënter werken en de hoeveelheid handmatige en daardoor tijdrovende activiteiten, automatiseren of beperken.

Wat gaat een nieuw ERP opleveren?

Een nieuw ERP betekent voor onze medewerkers: Veel handelingen die we nu nog handmatig doen willen we automatiseren. Met het nieuwe ERP houden we meer tijd over voor onze kernactiviteiten en expertise en de kwaliteit van ons werk wordt beter.
Een nieuw ERP betekent voor onze klanten: We kunnen sneller voldoen aan de wensen van onze klanten. Het nieuwe ERP stelt ons in staat om flexibel en effectief te reageren op veranderingen in de markt. Het nieuwe ERP maakt ons klantgerichter.
Kortom, werken met een nieuwe ERP maakt ons beter, sneller en succesvoller.