Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Dank voor je bezoek aan de dag van de bouw!

Deze dag heb je een kijkje achter de schermen gekregen van de bouw van de Rottemerentunnel.
De nieuwe 11 km lange en energieneutrale snelweg met energieneutrale tunnel verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt Croonwolter&dros mee aan de realisatie van dit mooie en duurzame project met daarin de eerste energieneutrale tunnel ter wereld!

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer

Croonwolter&dros ontwerpt, realiseert en onderhoudt slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Croonwolter&dros? Neem dan contact op met Miro Krapels,  recruiter infrastructuur.
Telefoon: +31 6 51 05 62 89 of stuur een e-mail. 

Alle systemen van de nieuwe A16 worden aangesloten op gelijkspanning. Daardoor zijn de kabels dunner en ben je af van al die adapters die de gelijkspanning om moeten zetten in wisselspanning.

Foto: Vincent Basler